Πύργος: Βαρύ κλίμα πένθους στην κηδεία του Δημήτρη Παπαντωνίου | dete

Πύργος: Βαρύ κλίμα πένθους στην κηδεία του Δημήτρη Παπαντωνίου

Σε βαρύ κλίμα πένθους και θρήνου τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Άγιο Ιωάννη Πύργου, από τον Ιερό Ναού Αγίου Δημητρίου, η κηδεία του 31χρονου Δημήτρη Παπαντωνίου, που έχασε τη ζωή τοτ σε τροχαίο στην οδό Πατρών στον Πύργο παραμονή του Δεκαπενταύγουστου. 

Εκατοντάδες φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοί του από το ΚΤΕΛ Ηλείας ήταν εκεί για να πουν το στερνό αντίο στον άτυχο Δημήτρη και να συμπαρασταθούν στα μέλη της οικογένειάς του, που βιώνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Η σημαία έξω από το ΚΤΕΛ Ηλείας χθες κυμάτιζε μεσίστια, ενώ όλα τα λεωφορεία που εκτέλεσαν χθες δρομολόγια, έφεραν ασπρόμαυρη κορδέλα ως ελάχιστη ένδειξε πένθους. Λίγο πριν από την τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας, οι φίλοι του και οι συνάδελφοί του σταμάτησαν έξω από το ΚΤΕΛ με τα οχήματά τους τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη.

Βουβός πόνος και θλίψη κυριαρχούν στο ΚΤΕΛ από προχθές. Ακόμα και τώρα, αδυνατούν άπαντες να συνειδητοποιήσουν την απώλεια του 31χρονου Δημήτρη.

«Η μοίρα ήταν σκληρή μαζί μας. Ο Δημήτρης είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο στη μία το μεσημέρι και μας είπε ότι πάει μια βόλτα με τον φίλο του για λίγο και θα γυρίσει. Όταν ήρθε η ώρα για το δρομολόγιο, ανησυχήσαμε γιατί ήταν πάντοτε συνεπής. Τον αναζητήσαμε αμέσως από τα μεγάφωνα, αλλά δυστυχώς εκείνη την ώρα διακομιζόταν στο νοσοκομείο… Η μοίρα στάθηκε πολύ άδικη μαζί του. Είναι τεράστια απώλεια για την οικογένειά του και για όλους εμάς που τον ζούσαμε καθημερινά», μας τόνισε στέλεχος του ΚΤΕΛ με συγκίνηση και φωνή τρεμάμενη.

patrisnews.com