Πως “σήκωσαν” χρηματοκιβώτιο από επιχείρηση – ΒΙΝΤΕΟ Καρέ-καρέ οι κινήσεις των δραστών στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης | dete

Πως "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο από επιχείρηση - ΒΙΝΤΕΟ Καρέ-καρέ οι κινήσεις των δραστών στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Έκπληκτοι βρέθηκαν οι εργαζόμενοι εταιρίας όταν το πρωί της Παρασκευής, είδαν παραβιασμένο το κτήριο όπου στεγάζεται στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών και το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης να έχει κάνει «φτερά».

 

 

Η διάρρηξη σημειώθηκε περίπου στις πέντε το ξημέρωμα της Παρασκευής όταν και αποχώρησαν και οι τελευταίοι εργαζόμενοι από τις εγκαταστάσεις…

Οι δράστες -χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους- μπήκαν στην επιχείρηση παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο.

Αφού έψαξαν όλο το κτήριο, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου και ήταν το χρηματοκιβώτιο στα γραφεία της διοίκησης, το έσυραν στον διάδρομο και το πέταξαν από τις σκάλες προκαλώντας ζημιές και σπάζοντας τα τζάμια.

Η δράση τους έχει καταγραφεί καρέ-καρέ από το κλειστό κύκλωμα φύλαξης του κτηρίου ενώ φαίνεται να ήταν γνώριμοι στις αρχές..

Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι οι άνδρες της ασφάλειας Πύργου, βρήκαν το χρηματοκιβώτιο πεταμένο σε αυλάκι μερικά μέτρα μακριά από το κτήριο της επιχείρησης..

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η συγκεκριμένη εταιρία μπαίνει για δεύτερη φορά στο στόχαστρο διαρρηκτών καθώς πριν μερικούς μήνες άγνωστοι είχαν αφαιρέσει το χρηματοκιβώτιο από τα κεντρικά γραφεία που βρίσκονται στο κέντρο του Πύργου..

Από τις έρευνες της ΕΛΑΣ βρέθηκε και συνελήφθη ένας 47χρονος έλληνας ενώ αναζητούνται ακόμα τρεις συνεργοί…

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ακόμη δραστών για υπόθεση κλοπής χρηματοκιβωτίου

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος ακόμη τριών ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 17,25 και 27 ετών οι οποίοι μαζί με έναν 47χρονο ημεδαπό είχαν αφαιρέσει από γραφείο επιχείρησης ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σε αγροτική περιοχή στα Βυτιναϊκα Ηλείας και αποδόθηκε στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Ενώ υπενθυμίζεται η προηγούμενη της ανακοίνωση:

«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε γραφείο επιχείρησης και αφαίρεσε ένα χρηματοκιβώτιο με έγγραφα.»