Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Καλιφόρνια! Τουλάχιστον τρεις νεκροί!

Δεν σταματούν στις ΗΠΑ τα περιστατικά πυροβολισμών σε σχολεία! Αυτή τη φορά, πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε δημοτικό (!) σχολείο της Καλιφόρνια!

Νέοι πυροβολισμοί στις ΗΠΑ – Σε δημοτικό σχολείο της Καλιφόρνια

Τις πληροφορίες μεταδίδει το sputniknews.com που επικαλείται τοπικά μέσα ενημέρωσης. Τα οποία με την σειρά τους μεταφέρουν τις πληροφορίες από το γραφείο του σερίφη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί «έπεσαν» σε σχολείο της Καλιφόρνια. Η τοπική αστυνομία επιβεβαιώνει πως ο δράστης είναι νεκρός. Τίποτα, ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό μέχρι στιγμής σχετικά με τα κίνητρά του.

Οι αναφορές στα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς. Πιθανολογείται πως σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο δράστης. Πληροφόρηση δεν υπάρχει επίσης ούτε για τα υπόλοιπα θύματα.

Το σχολείο έχει ήδη εκκενωθεί. Ο ανταποκριτής του BBC, James Cook, μεταφέρει πως τουλάχιστον 100 αστυνομικοί συμμετέχουν στις έρευνες! Επίσης πως αυτές πραγματοποιούνται σε πέντε διαφορετικά σημεία!

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο δημοτικό σχολείο Rancho Tehama του Corning, στην Καλιφόρνια.
πυροβολισμοί Καλιφόρνια

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.