Προσπάθησαν να την κλέψουν αλλά το περιεχόμενο της τσάντας της έδωσε… υπερδυνάμεις | dete

Προσπάθησαν να την κλέψουν αλλά το περιεχόμενο της τσάντας της έδωσε… υπερδυνάμεις

Η εγκληματικότητα στα προάστια της Νοτίου Αφρικής είναι ένα από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τις αρχές της χώρας. Φτώχεια και ανέχεια έχουν οδηγήσει μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού να στραφεί στο εύκολο έγκλημα, μετατρέποντας προάστια των πόλεων σε απαγορευμένες ζώνες.

Μία τέτοια περίπτωση κατέγραψε μία κάμερα ασφαλείας σε προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο πλεύρισε μία κοπέλα που περπατούσε σε έναν άδειο δρόμο. Οι προθέσεις των ανδρών στο αμάξι φάνηκαν γρήγορα καθώς την έριξαν στο έδαφος και της πήραν αρχικά την τσάντα με το κολατσιό. Η συνέχεια όμως δεν ήταν καλή για αυτούς.

Ο ένας προσπαθούσε να της τραβήξει με όλη του τη δύναμη την τσάντα της και εκείνη την κρατούσε με νύχια και με δόντια. Το περιεχόμενο της τσάντας ήταν εξαιρετικά σημαντικό για εκείνη και τελικά οι επίδοξοι ληστές δεν της το πήραν. Είχε μέσα τον σκληρό δίσκο με την διπλωματική της εργασία καθώς εκείνη σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της πόλης.

Ωστόσο, όπως ανέφερε στο BBC η Νοξόλο Ντούτσι, μετάνιωσε για την ηρωική της πράξη και συμβουλεύει άλλους ανθρώπους να δώσουν στους ληστές ό,τι θέλουν καθώς η ζωή είναι πάνω από όλα.