ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Είναι αυτός ο νεκρός άνδρας ο μακελάρης του Ντάλας; | dete

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Είναι αυτός ο νεκρός άνδρας ο μακελάρης του Ντάλας;

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ! Φωτογραφίες που προκαλούν ανατριχίλα αλλά η γνησιότητά τους δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Κάνουν εδώ και λίγες ώρες το γύρο του internet και φέρονται να απεικονίζουν τον μακελάρη του Ντάλας Μάικα Τζόνσον, λίγα λεπτά αφού έχει σκοτωθεί από ειδικό ρομπότ της αστυνομίας που μετέφερε εκρηκτικό μηχανισμό.

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν αρχικά στο site LiveLeak και δείχνουν έναν Αφροαμερικανό άνδρα με αίματα στο πρόσωπο, ανάμεσα σε συντρίμμια, ενώ υπάρχει και μια φωτογραφία εντός ημι-αυτόματου όπλου, το οποίο φέρεται να είχε μαζί του ο δράστης της επίθεσης στο Ντάλας και της δολοφονίας πέντε λευκών αστυνομικών.

Ο Bryan Woolston πρώην ειδικός σε θέματα εκρηκτικών του στρατού των ΗΠΑ υποστήριξε στη Daily Mail πως το πιθανότερο είναι οι φωτογραφίες να είναι γνήσιες και όντως να απεικονίζουν τον νεκρό μακελάρη του Ντάλας, λίγα λεπτά αφού η αστυνομία έστειλε ειδικό ρομπότ με εκρηκτικά για να τον εξουδετερώσει.

Σύμφωνα με τον Woolston, το σκηνικό που φαίνεται στις φωτογραφίες και η κατάσταση της σορού του άνδρα που εμφανίζεται σε αυτές συνάδουν με την έκρηξη από το ειδικό ρομπότ, τεχνολογία που είχε παλιότερα χρησιμοποιηθεί από τον αμερικανικό στρατό στο Ιράκ αλλά ποτέ από την αστυνομία για την εξουδετέρωση ενός υπόπτου.

Η αστυνομία του Ντάλας δεν έχει σχολιάσει τις φωτογραφίας και το αν είναι όντως εικόνες από το γκαράζ όπου είχε ταμπουρωθεί ο δράστης μετά την επίθεση στους αστυνομικούς, την περασμένη Παρασκευή (08.07.2016). Σύμφωνα με τον Woolston, ο Τζόνσον σκοτώθηκε εξαιτίας εσωτερικών τραυμάτων που του προκάλεσε η έκρηξη, για την οποία χρησιμοποιήθηκε υλικό C4 και φέρεται να είχε κρυφτεί πίσω από έναν τοίχο για να προστατευθεί.

Πηγή: Daily Mail