ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές! | dete

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!

Ο Προμηθέας πανηγυρίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του την κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ –Η αφού νίκησε την περασμένη Παρασκευή στην Περιβόλα τον Απόλλωνα.

Ο Γιάννης Ελευθεριάδης που έχει την ευθύνη για τα αγωνιστικά τμήματα του Προμηθέα την φετινή περίοδο έχει βάλει την σφραγίδα του στην μεγάλη επιτυχία του εφηβικού τμήματος αναφερόμενος στην κατάκτηση του τίτλου τόνισε «Ο Προμηθέας κατακτά για πρώτη φορά το πρωτάθλημα εφήβων και αυτή η επιτυχία έρχεται μέσα από μια μεγάλη διαδικασία που κάνει ο σύλλογος.

Έρχεται μέσα από την άριστη συνεργασία τριών προπονητών. Την δική μου αφού έχω την επίβλεψη των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου,  του Χρήστου Μήλα που έχει την ίδια ομάδα στον  Προμηθέα 2014 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ –Η και του Μάκη Γιατρά αφού κάποιοι έφηβοι παίκτες συμμετέχουν και στην ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Η επιτυχία των εφήβων είναι επιτυχία τριών προπονητών.  Και είναι μια επιτυχία της διοίκησης και του προέδρου Βαγγέλη Λιόλιου που έχει κάνει τα πάντα αυτούς τους έξι μήνες για να φτάσουμε στην κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος.»

Ο έμπειρος προπονητής  δεν κρύβει ότι αυτή η ομάδα έχει υψηλές βλέψεις και για την συνέχεια της φετινής χρονιάς και όπως λέει «Στόχος μας είναι ηπαρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και η κατάκτηση όσο καλύτερης θέσης μπορούμε.

Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι η ομάδα μας δεν είναι αμιγώς μια εφηβική ομάδα, αφού έχει μόνο δυο παίκτες γεννηθέντες το 1998, τέσσερις – πέντε παίκτες το 1999 και οι υπόλοιποι είναι γεννηθέντες 2000 και 2001 που σημαίνει ότι αυτή η ομάδα θα αγωνίζεται αμιγής και την νέα περίοδο που θα είναι το απόγειο της.»

Ο Γιάννης Ελευθεριάδης δεν κρύβει ότι στόχος είναι και η κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος από τον Προμηθέα,  ενώ ερωτηθείς αν με την κατασκευή του νέου γηπέδου θα εκτοξεύσει τις ακαδημίες του συλλόγου απάντησε « Από μόνο του αυτό σου δίνει μια διαφορετική δυναμική.

Δεν θέλω να λέω ότι θα εκτοξεύσει τις ακαδημίες αλλά σίγουρα θα είναι από τις πιο μεγάλες δυνάμεις στο αναπτυξιακό κομμάτι, όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά σε όλη την Ελλάδα!»