Προειδοποίηση Χρυσοχοΐδη στους απείθαρχους καταστηματάρχες – «Είναι δημόσιος κίνδυνος» | dete

Προειδοποίηση Χρυσοχοΐδη στους απείθαρχους καταστηματάρχες – «Είναι δημόσιος κίνδυνος»

Νέα προειδοποίηση σε όσους δεν μπορούν, ή δεν θέλουν να πειθαρχήσουν στα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό του κοροναϊού έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Και ενώ οι οι συλλήψεις ατόμων που αγνοούν τα κυβερνητικά μέτρα πληθαίνουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως όσοι δεν πειθαρχούν στα μέτρα αποτελούν δημόσιο κίνδυνο και θα αντιμετωπίζονται ανάλογα.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως πρέπει όλοι μας να τηρήσουμε μια υπεύθυνη στάση και πως όσοι δεν πειθαρχούν πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, καθώς η συμπεριφορά τους συνιστά δημόσιο κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία μέχρι και σήμερα έχει προχωρήσει σε συλλήψεις για απείθαρχους καταστηματάρχες.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

«Είμαστε σε κατάσταση υπεύθυνης στάσης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ο καθένας και η καθεμία οφείλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Έτσι προστατεύουν τους δικούς τους ανθρώπους και τους συνανθρώπους τους.

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα. Από όλες και όλους. Η αστυνομία κάνει ελέγχους και φροντίζει για την εφαρμογή του νόμου. Υπάρχουν ωστόσο ελάχιστοι που δεν πειθαρχούν.

Όσοι δεν πειθαρχούν πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, η συμπεριφορά αυτή συνιστά δημόσιο κίνδυνο. Εάν συνεχίσουν θα

αντιμετωπισθούν ανάλογα».