ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ- Πού το πάει ο Κουνάβης; | dete

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ- Πού το πάει ο Κουνάβης;

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε στους κόλπους της τοπικής Νέας Δημοκρατίας η συνέντευξη του Αντώνη Κουνάβη στην εφημερίδα «Γνώμη» με την οποία ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος κατηγορεί ευθέως τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ότι έχουν σχηματίσει μπλοκ εναντίον του δημάρχου Κώστα Πελετίδη, επισημαίνοντας μάλιστα την επανεκλογή του με ευρεία πλειοψηφία.

Αυτό, όμως, που προξένησε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο Αντώνης Κουνάβης βάζει στο ίδιο κάδρο (του αντιπολιτευτικού μπλοκ) και την παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου, παρότι στην ίδια συνέντευξη αναφέρει ότι συνιστά έκπληξη και προσωπική δικαίωση γι’ αυτόν η παρουσία της, εφόσον είχε προτείνει τον πρώην βουλευτή ως τον ιδανικό υποψήφιο δήμαρχο για τη Νέα Δημοκρατία!

Παρά το γεγονός όμως ότι λέει ότι τον επανέφερε στο πολιτικό σκηνικό, παίρνει αποστάσεις από την αντιπολιτευτική του γραμμή.

Και την ίδια ώρα, δείχνει ότι στηρίζει, εμμέσως πλην σαφώς, τη δημοτική αρχή, όπως προκύπτει από την έως τώρα παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο.

Η συνέντευξη του κ. Κουνάβη εκλαμβάνεται από στελέχη της Ν.Δ. και όχι μόνο, ως το επιστέγασμα της περίεργης και δυσεξήγητης τακτικής που ακολουθεί.

 

Ενδιαφέρεται και για τη ΝΟΔΕ!

Ο Αντώνης Κουνάβης δεν παύει να είναι ένας σημαντικός «γαλάζιος» παράγοντας, ενώ είναι γεγονός ότι κατέβαλε τεράστια προσπάθεια στις βουλευτικές εκλογές προκειμένου  να «απογαλακτιστεί» από τον Νίκο Νικολόπουλο.

Ήταν μάλιστα αυτός που ενίσχυσε το στήσιμο του εκλογικού κέντρου του κυβερνώντος κόμματος, στην Πάτρα, αφού προηγουμένως είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που δεν διαψεύδει.

Και τώρα, φέρεται να ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΟΔΕ στις εσωκομματικές εκλογές της ερχόμενης άνοιξης!

Πώς, όμως, θα υποστηρίξει ένα τέτοιο εγχείρημα, όταν ο ίδιος, ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, βρίσκεται απέναντι από τη δημοτική παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, κλείνοντας ταυτόχρονα το μάτι στην «κόκκινη» δημοτική αρχή;   Αυτή είναι μια μεγάλη απορία.

 

Γιώτα Κοντογεωργοπούλου