Πράκτορας «φάντασμα» πήρε τα χρήματα εκδρομής ρευματοπαθών στο Μεσολόγγι και εξαφανίστηκε! | dete

Πράκτορας «φάντασμα» πήρε τα χρήματα εκδρομής ρευματοπαθών στο Μεσολόγγι και εξαφανίστηκε!

Ένα σοβαρότατο περιστατικό απάτης με 87 θύματα καταγγέλλει ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης.

«Πρωταγωνιστής» είναι ένας τουριστικός πράκτορας από την Αθήνα μέσω του οποίου ο σύλλογος, σύμφωνα με την καταγγελία, είχε διοργανώσει την καθιερωμένη ετήσια εκδρομή εκτός Κρήτης - και συγκεκριμένα στο Μεσολόγγι - συνδυάζοντας το ταξίδι με λουτροθεραπείες.
Στην εκδρομή είχαν δηλώσει συμμετοχή 87 μέλη και φίλοι του Συλλόγου, προπληρώνοντας εξ ολοκλήρου το συνολικό ποσό της εκδρομής.
Την Κυριακή, οπότε και ήταν προγραμματισμένη η ημερομηνία αναχώρησης από τα λιμάνια των Χανίων και του Ηρακλείου, οι συμμετέχοντες βρέθηκαν προ εκπλήξεως καθώς πληροφορήθηκαν ότι οι σχετικές κρατήσεις δεν είχαν γίνει και ο πράκτορας ήταν εξαφανισμένος.
Κάθε προσπάθεια μελών του Συλλόγου να επικοινωνήσουν με τον πράκτορα «φάντασμα», έπεσε στο κενό καθώς το κινητό τηλέφωνο που είχε θέσει στη διάθεση των εκδρομέων για επικοινωνία, ήταν διαρκώς απενεργοποιημένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο συγκεκριμένος πράκτορας ισχυρίστηκε ότι είχε γραφείο στην Αθήνα, ενώ την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στην πρωτεύουσα όσο και στο Ηράκλειο.