Πουλήθηκε η εντυπωσιακή Rolls-Royce του “Σούμι” | dete

Πουλήθηκε η εντυπωσιακή Rolls-Royce του "Σούμι"

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει άγνωστη και οι μόνες πληροφορίες που προκύπτουν προέρχονται από τις κινήσεις που κάνει η οικογένειά του, όπως αυτή που πούλησε μία Rolls-Royce που είχε ο Σουμάχερ.

Αλλωστε, η θεραπεία του είναι πανάκριβη. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε από μια πορτογαλική εταιρεία αντί 350.000 ευρώ και τώρα προσπαθεί να το πουλήσει με 390.000 ευρώ.

Η εταιρεία, που εδρεύει στο Αλγκάρβε, έχει εκθέσει το αυτοκίνητο σε μία από τις εγκαταστάσεις της, όπου μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι το όχημα ανήκε στον Σουμάχερ, αφού μέσα υπάρχει μία επιγραφή με το όνομα του ιδιοκτήτη. Το όχημα έχει 9.000 χιλιόμετρα. Η οικογένεια του Σουμάχερ, προσπαθεί να του παράσχει όλα τα διαθέσιμα μέσα, που μπορούν να τον βοηθήσουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεκαπέντε άτομα τον παρακολουθούν μέρα και νύχτα. Η θεραπεία αποκατάστασής του κοστίζει 180.000 ευρώ την εβδομάδα, και στα τρία χρόνια που έχουν περάσει από το ατύχημα στις Άλπεις, έχουν ξοδευτεί 24.000.000 ευρώ. Το Forbes εκτιμά την περιουσία του Σουμάχερ στα 690.000.000 ευρώ.