Ποιους συνάντησε στην Πάτρα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος(ΦΩΤΟ) | dete

Ποιους συνάντησε στην Πάτρα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος(ΦΩΤΟ)

Στην Πάτρα βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Έλληνας επίτροπος στην Ε.Ε. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος καθ’ οδόν προς την Ηλεία πραγματοποίησε ολιγόωρη στάση στην αχαϊκή πρωτεύουσα και συναντήθηκε με φίλους του από την περιοχή.

 

Κοντά του βρισκόταν και ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και στενός του συνεργάτης, Σπύρος Σπυρίδων, που επίσης είχε την ευκαιρία να συναντήσει φίλους και συνεργάτες.

Έτσι κι αλλιώς, οι δύο άνδρες διατηρούν στενές και διαρκείς επαφές με την περιοχή μας και ενημερώνονται διαρκώς για όσα συμβαίνουν.

Το μεσημέρι παρακάθησαν σε γεύμα παρουσία επιχειρηματιών της περιοχής. Στη φωτό από αριστερά προς τα δεξιά οι Πέτρος Πλέσσας, Σπύρος Σπυρίδων, Ευάγγελος Λιόλιος, Γιώργος Ευστρατιάδης, Μιχάλης Γαβριλόπουλος, Χάρης Ανδρικόπουλος, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο εκδότης της «Γ», Ιωάννης Χ. Χριστόπουλος.

Στη διάρκεια του γεύματος η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας, ενώ, όπως ήταν φυσικό, ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό.