Ποιος καλαθοσφαιριστής μιλά για τα καλύτερα λόγια για τον Θ. Παπαχατζή του Απόλλωνα; | dete

Ποιος καλαθοσφαιριστής μιλά για τα καλύτερα λόγια για τον Θ. Παπαχατζή του Απόλλωνα;

Ο Ανδρέας Οικονομόπουλος μετέχει για τρίτη χρονιά σε προετοιμασία του Απόλλωνα Πατρών, αλλά πέρυσι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος παραχωρήθηκε δανεικός στον Έσπερο/ΑΟΠΑ.

Φέτος επέστρεψε αποφασισμένος να βοηθήσει τον Απόλλωνα και να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας στην Α1 εθνική κατηγορία.

Το φετινό καλοκαίρι ξεκουράστηκε μόνο για δυο εβδομάδες αφού το υπόλοιπο διάστημα έκανε προπονήσεις με τον νέο προπονητή Θανάση Παπαχατζή και τον γυμναστή Γιάννη Κοτσίρη. Και όπως λέει ο ίδιος «Μόνο με προπόνηση πας μπροστά.

Πήρα πολύτιμες εμπειρίες μια χρονιά στον Έσπερο/ΑΟΠΑ και επέστρεψα στον Απόλλωνα να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Όμως μόνο καλά λόγια έχει για τον προπονητή Θανάση Παπαχατζή που από την πρώτη  στιγμή τον πίστεψε και ζήτησε την επιστροφή του  και όπως λέει «Καταρχήν σαν άνθρωπος και σαν προπονητής είναι φοβερός.

Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή ο κόουτς, πιστεύει σε μένα αλλά και σε όλα τα παιδιά ώστε να πετύχουμε τους φετινούς στόχους της ομάδας.»