Ποιος θα αντικαταστήσει τον Τσιόδρα στη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό

04.09.2020 / 9:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
720_737953_780b1a25eb-a3ddda236597bbcc

Απών θα είναι σήμερα από την ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας. Στο πλευρό του Νίκο Χαρδαλιά θα είναι στη σημερινή ενημέρωση ο Χαράλαμπος Γώγος.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

“Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπο Γώγο.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας στην ενημέρωση της Τρίτης ότι θα εμφανίζεται όποτε κρίνεται απαραίτητο.  “Η ενημέρωση όμως όλων σας είναι απαραίτητη και για αυτό κρίθηκε σκόπιμο και επανήλθε με άλλους επιστήμονες και φυσικά όποτε κρίνεται απαραίτητο θα εμφανίζομαι και εγώ, να ενημερώνουμε για τις εξελίξεις στην Πατρίδα μας, για τον καθημερινό αγώνα όλων μας, που αισιοδοξώ πως θα έχει καλό τέλος” είχε πει συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα