Πλειστηριασμοί: Ξύλο, δακρυγόνα, συλλήψεις και τραυματίες | dete

Πλειστηριασμοί: Ξύλο, δακρυγόνα, συλλήψεις και τραυματίες

Ένταση επικράτησε εξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο Εξάρχεια, καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν με βία -χωρίς αυτην την φορά να ρίξουν χημικά...- τους διαδηλωτές της Λαϊκής Ενότητας.

Συμφωνα με πληροφορίες, απο τα επεισόδια υπάρχουν 5 προσαγωγές διαδηλωτών και 5 τραυματίες. Μεταξύ αυτών και ένας φωτορεπόρτερ.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς και είχαν επιχειρήσει να εισβάλουν στο συμβολαιογραφικό γραφείο ώστε να εμποδίσουν τις εκποιήσεις των σπιτιών.

Φωτογραφίες: Intimenews-ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νωρίτερα οι διαδηλωτές είχαν ρίξει αβγά στους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι πριν απο λίγο προχώρησαν σε προσαγωγές, κάτω από τις διαμαρτυρίες των διαδηλωτών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και τραυματίες μεταξύ των διαδηλωτών.

Οι δυνάμεις των Μάτ κυνήγησαν τους διαδηλωτές στα στενάκια γύρω απο το γραφείο της συμβολαιογράφου και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Για αρκετή ώρα πρίν ξεκινήσουν τα επεισόδια οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα και προσπαθούσαν να σπάσουν τον κλοιό της Αστυνομίας. Κάποια στιγμή τους πέταξαν αυγά και σακούλες σκουπιδιών.

Την βία των ΜΑΤ και τις συλλήψεις κατήγγειλε με δηλώσεις του ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Πηγή: iefimerida.gr