Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Συνδιοργανωτής στο τουρνουά beach volley – «Patras Greek Open 2020»

20.08.2020 / 13:05
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
perifereia

Με στόχο την ενδυνάμωση του αθλητισμού και του πολιτισμού, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει ως συνδιοργανωτής σε δράσεις που στόχο έχουν να φέρουν σε επαφή τους πολίτες με τον μαζικό αθλητισμό, να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά και των ευαίσθητων ομάδων της κοινωνίας μας, να δημιουργήσουν κίνητρα ενασχόλησης με υγιείς δράσεις, να ευαισθητοποιήσουν το κοινό, αλλά και να προσελκύσουν επισκέπτες στην περιοχή μας.
Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεργάζεται με την Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση για την διοργάνωση αγώνων beach volley με την ονομασία «Patras Greek Open 2020», που θα διεξαχθούν στις 21,22 και 23 Αυγούστου 2020 στις εγκαταστάσεις Patras Beach House (Στάδιο Παναχαϊκής). Πρόκειται για ένα πανελλαδικού χαρακτήρα τουρνουά που θα φιλοξενήσει στην Πάτρα ομάδες διεθνούς φήμης και θα μετατρέψει τη πόλη για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι (μετά τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες του 2019) σε πόλη αναφοράς για το Μπιτς Βόλεϊ.
Στόχος και σκοπός του τουρνουά είναι – με αφετηρία την διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα το 2019- να καταστεί η Πάτρα πόλη αναφοράς των παράκτιων αθλημάτων και δη του Μπιτς Βόλεϊ. Μέσω του τουρνουά οι πολίτες θα γνωρίσουν το άθλημα, η διοργάνωση θα προσελκύσει σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων και συνοδών αυτών στην πόλη και θα αναπτυχθεί ο αθλητικός τουρισμός αποκτώντας την αντίστοιχη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική σημασία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα