Περιπέτεια για Πατρινό μετά την προσαγωγή του για παράνομο κάμπινγκ | dete

Περιπέτεια για Πατρινό μετά την προσαγωγή του για παράνομο κάμπινγκ

Σε περιπέτεια μπήκε ένας άνδρας από την Πάτρα, ο οποίος συνελήφθη προχθές για παράνομο κάμπινγκ, ωστόσο η υπόθεση έληξε ομαλά.

Σε όλες τις αρμόδιες αρχές κοινοποιήθηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες περίπου αναφορά της Πανελλήνιας Ένωσης ιδιοκτητών κάμπινγκ, προκειμένου να γίνονται σχετικοί έλεγχοι και να ακολουθείται η σχετική νομοθεσία για τα παράνομα κάμπινγκ.

Στο πλαίσιο των ελέγχων της Αστυνομίας εντοπίστηκε στην περιοχή των Σαβαλίων ο άνδρας από την Πάτρα, ο οποίος και προσήχθη στο Α.Τ. Αμαλιάδας για τα προβλεπόμενα και αφού έγιναν όλα τα διαδικαστικά, ο άνθρωπος αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης.

Ωστόσο, πρόκειται για άνθρωπο που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και με δεδομένο ότι είχε ταραχθεί από την όλη διαδικασία, όταν βγήκε από το Αστυνομικό Τμήμα της Αμαλιάδας αρκετά συγχυσμένος, πήρε λάθος δρόμο και άρχισε να περιπλανιέται στην πόλη.

Ο άνθρωπος μπερδεύτηκε στους δρόμους της Αμαλιάδας και περιπλανιόταν άσκοπα για περίπου τέσσερις ώρες, ενώ είχε την ατυχία να κοπούν οι σαγιονάρες που φορούσε, με αποτέλεσμα να καούν τα πόδια του στην καυτή άσφαλτο…