ΠΑΤΡΑ: Επίθεση με μολότοφ στην είσοδο του Μεταγωγών – ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ | dete

ΠΑΤΡΑ: Επίθεση με μολότοφ στην είσοδο του Μεταγωγών - ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

Μια απρόκλητη και περίεργη επίθεση με μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος Μεταγωγών  στην οδό Ιωάννου Βλάχου, που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα ερευνά η Ασφάλεια Πατρών.

Κατά τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης  πέταξε την αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ  από το δώμα παρακείμενης πολυκατοικίας στην οποία διαμένει με τη σύντροφό του.

Αμέσως μετά, ο 23χρονος άρχισε να τρέχει προς τους γειτονικούς δρόμους, προκειμένου να εξαφανιστεί. Ταυτόχρονα, υπήρξε κινητοποίηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του και τελικά αστυνομικοί της 'Αμεσης Δράσης κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγα μέτρα πιο μακριά από το τμήμα Μεταγωγών και συγκεκριμένα στην οδό Τσαμαδού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης, στην προσπάθεια του να διαφύγει, πέταξε σε κάδο απορριμμάτων ένα σάκο που περιείχε έξι βόμβες μολότοφ, τις οποίες βρήκαν οι αστυνομικοί, κατά την διάρκεια των ερευνών που έκαναν στην περιοχή. Μετά την σύλληψη του, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, βρέθηκαν μία σφεντόνα, μπουλόνια, καθώς και άδεια μπουκάλια. Ο άνδρας κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.