Περιβάλλον Μεϊμαράκη: «Χτύπημα κάτω από τη μέση» από Κυριάκο – ΚΕΦΕ: Ανυπόστατες οι διαρροές | dete

Περιβάλλον Μεϊμαράκη: «Χτύπημα κάτω από τη μέση» από Κυριάκο - ΚΕΦΕ: Ανυπόστατες οι διαρροές

Σε πόλεμο διαρροών επιδίδονται τα δύο στρατόπεδα των μονομάχων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών.

Η αρχή έγινε από πληροφορίες μέσω κύκλων του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, που ανέφεραν ότι στο επιτελείο του έχουν ενδείξεις ότι μέχρι τώρα «υπάρχει ισχυρό προβάδισμα και διακριτή διαφορά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Έντονη ήταν η απάντηση της πλευράς του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Όπως  τόνιζαν πρόκειται για«χτύπημα κάτω από τη μέση», ενώ σημείωναν ότι με τον τρόπο αυτό παραβιάζεται η εκλογική διαδικασία, καθώς ακόμα δεν έχουν κλείσει οι κάλπες και το περιβάλλον Μητσοτάκη μιλάει ήδη για πρωτιά του Κυριάκου.

Για το θέμα υπάρχει έντονη κινητικότητα στη Συγγρού, ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης με δήλωσή του έκανε λόγο για «ανυπόστατες διαρροές» λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες.

«Η ΚΕΦΕ είναι σε διαρκή συνεδρίαση, με απόφασή της με εξουσιοδότησε να σας πω ότι όσα γράφονται και λέγονται δύο ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, για προβλέψεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι ανυπόστατα. Η προσέλευση πάρα τις δύσκολες καιρικές συνθήκες  είναι άκρως ικανοποιητική», δήλωσε  ο Γ. Τραγάκης.