ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: Σώθηκα από θαύμα! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ | dete

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: Σώθηκα από θαύμα! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Τις προάλλες είχα ανεβάσει μια ανάρτηση με την προτροπή όσοι επιβαίνουμε σε ΙΧ να φοράμε ΠΑΝΤΑ ζώνη, γιατί σώζει ζωές. Έλαχε λίγες ώρες αργότερα να σωθούμε, ο σύντροφός μου κι εγώ, από σοβαρό τροχαίο ατύχημα, επειδή φορούσαμε ζώνες.

Το ατύχημα συνέβη στη 'σκοτώστρα' στροφή της γέφυρας πριν τα Ζαχλωρίτικα και παρ'όλο που δεν τρέχαμε, το ΙΧ έφυγε πέφτοντας στο κενό από ύψος 10 μέτρων και βρεθήκαμε σε χαντάκι των έργων της Ολυμπίας Οδού. Λεπτομέρειες θα γράψω όταν θα είμαι σε θέση, μιας και έχω πέντε ράμματα στο δεξί χέρι και δυσκολεύομαι να γράψω πολλά. Μόνο να πω πως είμαι ευγνώμων που ζούμε και είμαστε γεροί και ξαναείδαμε το ξημέρωμα του ήλιου.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον αλβανικής καταγωγής εργαζόμενο στα έργα, που μας είδε και έτρεξε να μας απεγκλωβίσει από το όχημα (γιατί δεν μπορούσαμε να βγούμε), τον επίσης εργαζόμενο σε περιπολικό της Ολυμπίας Οδού που έσπευσε να βοηθήσει, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου και την Τροχαία Αιγίου, όπως και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αιγίου κ.κ. Ανδρέα Καργάδο και Δημήτρη Μπούνια και το νοσηλευτικό προσωπικό που μας περιποιήθηκαν άψογα κι έτσι γυρίσαμε σήμερα σπίτι μας σώοι. Ευχαριστώ τους αμέτρητους φίλους που ήρθαν να μας δουν αλλά και που μας τηλεφώνησαν για να μάθουν νέα, όπως και τους συναδέλφους μου που μου συμπαραστάθηκαν με το παραπάνω. Πάνω απ'όλα όμως, ευχαριστώ το Θεό και τον Άγιο Σπυρίδωνα, που ανήμερα της γιορτής μου μας φύλαξαν κι έτσι μπορώ να είμαι τώρα εδώ, ανάμεσα στους ανθρώπους μου και να αξιοποιώ τη χρυσή ευκαιρία που δόθηκε και στους δυο μας, να επιβιώσουμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας.

Οφείλω να πω πως το σημείο έχει ανύπαρκτη σήμανση και φωτισμό κι εκεί έχουν προκληθεί κατά καιρούς πολλά ατυχήματα. Ελπίζω πως η κατασκευάστρια εταιρεία αλλά και οι καθ'ύλην αρμόδιοι, θα φροντίσουν άμεσα γιατί ο επόμενος μπορεί να μην είναι τόσο τυχερός όσο εμείς.