Παύλος Μαρινάκης, Κατερίνα Μαχαιριώτη: Γαλάζιος γάμος… με άρωμα Πατρινό! | dete

Παύλος Μαρινάκης, Κατερίνα Μαχαιριώτη: Γαλάζιος γάμος… με άρωμα Πατρινό!

Ο Πατρινός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης είναι ζευγάρι με την επίσης δικηγόρο Κατερίνα Μαχαιριώτη από τα φοιτητικά τους χρόνια και το καλοκαίρι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πριν λίγο καιρό, ο Παύλος Μαρινάκης, σε συνέντευξή του στην Σάσα Σταμάτη είχε μίλησε για την Κατερίνα Μαχαιριώτη και τη γνωριμία τους.

«Με την Κατερίνα είμαστε μαζί από τα φοιτητικά μας χρόνια και νιώθω πολύ τυχερός που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο να με στηρίζει, να με συμβουλεύει και να με ηρεμεί, όταν η καθημερινότητα γίνεται πιεστική. Οπως όλοι, έχω κι εγώ τις παραξενιές μου και είναι αυτή που με γεμίζει σιγουριά και αισιοδοξία και ελπίζω ότι καταφέρνω να κάνω κι εγώ το ίδιο για εκείνη. Σπουδάζαμε μαζί στην Κομοτηνή. Την πρωτοείδα όταν τελείωνα το δεύτερο έτος κι εκείνη το πρώτο, ένα βράδυ, ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Για να τη γνωρίσω έφτασα στην άλλη άκρη του μαγαζιού, για να της ζητήσω αναπτήρα, ενώ ήταν η μόνη στην παρέα της που δεν κάπνιζε. Τώρα θα μου πεις, δεν είχες τίποτα πιο πρωτότυπο να της πεις; Κι εκείνη πολύ αργότερα το ίδιο μου είπε! Αλλά δεν είχα. Μόλις την είδα, σκέφτηκα ότι πρέπει να πάω να της μιλήσω και το πώς δεν είχε μεγάλη σημασία».

Ο Παύλος Μαρινάκης είναι γιος του ακτινοφυσικού Δημήτρη Μαρινάκη και εγγονός του αείμνηστου Πατρινού ποινικολόγου και Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαϊας ΝΔ Παύλου Μαρινάκη. Ερχεται συχνά στην αχαϊκή πρωτεύουσα για να βλέπει τους συγγενείς του, ενώ προ ημερών είχε έρθει και σε εκδήλωση της ΝΔ στην οποία μάλιστα απηύθυνε και χαιρετισμό (πριν την ομιλία του υπουργού Βασίλη Κικίλια).