Πατρών – Πύργου: Το έργο του αυτοκινητοδρόμου στο επίκεντρο συνάντησης του Απόστολου Κατσιφάρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη | dete

Πατρών - Πύργου: Το έργο του αυτοκινητοδρόμου στο επίκεντρο συνάντησης του Απόστολου Κατσιφάρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τον κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα-Πύργος ανοίγει το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απ.Κατσιφάρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ.«Πατρίς», ο κ.Κατσιφάρας αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στα γραφεία του κόμματος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.


Αντικείμενο της συζήτησης αναμένεται να είναι η τύχη του έργου και πώς θα διασφαλιστεί η απρόσκοπτη δημοπράτησή του και φυσικά η κατασκευή του μέσα από σαφές και δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα. Ο κ.Κατσιφάρας έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς και των υπολοίπων κομμάτων, καθώς η κατασκευή του έργου είναι το κορυφαίο ζήτημα για την περιφέρεια.


Σύμφωνα με πηγές από τη Νέα Δημοκρατία, η κατασκευή του έργου αναμένεται να αναδειχθεί εντός κοινοβουλίου από τα στελέχη τους, αφού -όπως μεταφέρθηκε στην εφ.«Πατρίς»- το έργο είχε δημοπρατηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και «ακυρώθηκε για να κατατμηθεί για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες σκοπιμότητες».
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη στον Πύργο για το μέλλον του έργου, όπου και αναμένεται να τονιστεί ακόμα μία φορά η αναγκαιότητα υλοποίησής του. Το Περιφερειακό Συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο για την ίδια μέρα, θα αναβληθεί λόγω στενών περιθωρίων.