Πατρών – Πύργου: Πήγε να κλέψει βενζινάδικα αλλά τον “συνέλαβαν” οι κάμερες και τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω – ΒΙΝΤΕΟ | dete

Πατρών - Πύργου: Πήγε να κλέψει βενζινάδικα αλλά τον "συνέλαβαν" οι κάμερες και τον έπιασαν επ' αυτοφώρω - ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής. Οι εργασίες και στα δύο βενζινάδικα στην Πατρών – Πύργου στο ύψος του Γομοστού, είχαν ολοκληρωθεί και οι υπεύθυνοι των δύο επιχειρήσεων, είχαν κλείσει και κλειδώσει τις εγκαταστάσεις.
Ένας νεαρός με μηχανάκι σταματά στο ένα από τα δύο. Οι κινήσεις του, κινητοποιούν τους ιδιοκτήτες της επιχειρήσεις που μένουν ακριβώς πάνω από το πρατήριο. Ο νεαρός σταματά το μηχανάκι και κατευθύνεται προς το μίνι μάρκετ. Φαίνεται όμως να κατάλαβε ότι παρακολουθείται και χωρίς να επιχειρήσει να μπει στο μίνι μάρκετ, φεύγει, κατευθυνόμενος προς το απέναντι βενζινάδικο, στο οποίο – όπως φαίνεται στο βίντεο – πήγε σπρώχνοντας το μηχανάκι για να μην τον ακούσουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες του πρατηρίου, στο οποίο επιχείρησε πριν να μπει, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Κατά τη διάρκεια που ο νεαρός είχε βάλει «στόχο» το δεύτερο, καταφτάνουν δύο περιπολικά και οι άνδρες της Αστυνομίας ακινητοποιούν τον νεαρό, ο οποίος εκείνη τη στιγμή είχε κρυφτεί στις εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους Αστυνομικούς, ότι το μηχανάκι του δεν είχε βενζίνη γι αυτό και το έφερε στα χέρια. Οι άνδρες της αστυνομίας, κατάλαβαν ότι πρόκειται για δικαιολογία, αφού διαπίστωσαν ότι το μηχανάκι είχε βενζίνη. Ο νεαρός προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας για περαιτέρω έλεγχο.