Πατρινός «πόλεμος» της νύχτας με καρφωτές – Προάγγελος για τον χειμώνα που έρχεται… | dete

Πατρινός «πόλεμος» της νύχτας με καρφωτές - Προάγγελος για τον χειμώνα που έρχεται…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα - παρόλο που βρισκόμαστε στο τέλος του καλοκαιριού – ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και αναψυχής.

Η «είσοδος» το τελευταίο διάστημα νέων μαγαζιών σε συνδυασμό με το επικείμενο άνοιγμα και άλλων ( Ηρώων Πολυτεχνείου-Δασύλλιο-Μαρίνα-κέντρο Πάτρας-Ψαθόπυργο και Βραχαναίϊκα) έχει προκαλέσει φοβίες και ανασφάλειες σε ορισμένους από τους ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα τα πράγματα να έχουν ξεφύγει.

Αποτέλεσμα αυτού του εκνευρισμού είναι το τελευταίο διάστημα να έχουν στοχοποιηθεί συγκεκριμένα καταστήματα εστίασης και αναψυχής και μέσα από μπαράζ τηλεφωνημάτων στην αστυνομία, να καταγγέλλονται για ηχορύπανση συγκεκριμένα καταστήματα. Εντελώς συμπωματικά τα περισσότερα από τα τηλέφωνα – καταγγελίες για διατάραξη αφορούν καταστήματα που άνοιξαν πρόσφατα.

Ανάλογο σκηνικό – σύμφωνα με πληροφορίες του «κόσμου» ισχύει και σε ότι αφορά ανώνυμες καταγγελίες για φορολογικές παραβάσεις –αφορούν σε μη κοπεί αποδείξεων- από ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής που επίσης εντελώς συμπωματικά αφορούν σε καταστήματα που έχουν κάνει έναρξη λειτουργίας το τελευταίο διάστημα.

Από τους παροικούντες στην …πιάτσα της εστίασης και αναψυχής το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί με μία λέξη χαρακτηρίζεται ως «Ροκ», συμπληρώνοντας πως αποτελεί προάγγελος του τι θ’ ακολουθήσει το χειμώνα που έρχεται, δεδομένου ότι πλέον «πίττα» έχει μικρύνει και τα «κουκιά» είναι μετρημένα.

Πρόσωπα που γνωρίζουν καλά τα τεκταινόμενα στο χώρο της εστίασης και αναψυχής αφήνουν επίσης να εννοηθεί πως όλα αυτά δεν αποκλείεται να είναι και προϊόν των έντονων τριβών που έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας, ως προς τον έλεγχο του Συλλόγου με  τα απόνερα αυτής της ιστορίας να μην μπορεί κανένας να προβλέψει μέχρι που θα  φτάσουν