ΠΑΤΡΑ: To χριστουγεννιάτικο χωριό στο Γηροκομειό | dete

ΠΑΤΡΑ: To χριστουγεννιάτικο χωριό στο Γηροκομειό

 

Έτοιμο για ακόμα μία χρονιά είναι το χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Κυδωνιάτη του Γηροκομείου, μία πρωτοβουλία που πλέον έχει γίνει θεσμός, ξεκινώντας από τα μέλη του μορφωτικού - πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής, πριν από ορισμένα χρόνια, που θέλησαν να δώσει ένα γιορτινό χρώμα στη πλατεία της συνοικίας τους.

Η θέληση τους αυτή έφερε ως αποτέλεσμα ένα υπέροχο θεματικό πάρκο, με ξύλινα σπιτάκια, με χριστουγεννιάτικη φάτνη, με στολίδια, λαμπιόνια και υπέροχες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο μαγικό χωριό που στήνεται κάθε χώρο στην πλατεία Κυδωνιάτη, φιλοξενώντας δράσεις και εκδηλώσεις.

Φέτος οι εκδηλώσεις αυτές έγιναν μόνο το Σάββατο αφού ο κακός καιρός μας τα χάλασε την Κυριακή και έτσι ακυρώθηκαν οι δράσεις που είχαν προγραμματιστεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, υπάρχει ενδεχόμενο να γίνουν αυτές που ακυρώθηκαν την ερχόμενη Κυριακή.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Κυδωνιάτη έχει ανοίξει από τις 19 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτό κάποια απογεύματα μετά τα Χριστούγεννα, χωρίς όμως να έχει προγραμματίσει κάποιες εκδηλώσεις και δράσεις.