ΠΑΤΡΑ: O Κωνσταντίνος Πελετίδης και ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκαν το Θεραπευτικό Κέντρο «Η Μέριμνα»

Επίσκεψη με την ευκαιρία του Εορτασμού των Χριστουγέννων, την Τετάρτη 21/12/2016 Δεκεμβρίου 2016, ο Δήμαρχος Πατρέων, κ. Κωνσταντίνος Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και συνεργάτες τους επισκέφτηκαν το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»  και πρόσφεραν γλυκίσματα στα παιδιά. Την επίσκεψη τους πλαισίωσε η Δημοτική Μπάντα, η οποία χάρισε στα παιδιά μας χριστουγεννιάτικες μελωδίες.  

Επίσης, την Παρασκευή 23/12/2016 Δεκεμβρίου 2016 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε τα παιδιά και τους εργαζομένους του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», αντάλλαξε ευχές  εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων. Το δε Μουσικό Σύνολο του Κέντρου τραγούδησε τα κάλαντα στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν την ευλογία και τις ευχές Του.

Τέλος, την Πέμπτη 5/1/2017 η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας κα Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου, ο Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου κ Χρήστος Διαμαντόπουλος και το Μέλος του Εργατικού Κέντρου κ. Νικόλαος Δεπούντης επισκέφθηκαν το Κέντρο και προσέφεραν γλυκίσματα στα παιδιά και στους εργαζομένους της Μέριμνας. Τους εκπροσώπους του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας υποδέχθηκαν η Διευθύντρια του Κέντρου κα Παναγιώτα Τόγια και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Μέριμνας κ. Νικόλαος Αντωνόπουλος και ενημέρωσαν για την πορεία του Κέντρου.