ΠΑΤΡΑ: Go home είπε σε γυναίκα ασθενή γιατρός στο Ρίο! Καταγγελία από τους ήρωες γονείς στο σπίτι των οποίων εργάζεται η νεαρή | dete

ΠΑΤΡΑ: Go home είπε σε γυναίκα ασθενή γιατρός στο Ρίο! Καταγγελία από τους ήρωες γονείς στο σπίτι των οποίων εργάζεται η νεαρή

Καταγγελίες σοκ – από ήρωες γονείς για την περιπέτεια της γυναίκας που φροντίζει το παιδί τους!

 

Δύο έγγραφες αναφορές – καταγγελίες, εξετάζει η διοίκηση του Νοσοκομείου Ρίου σε βάρος γιατρού που εφημέρευε την περασμένη εβδομάδα στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου και εκλήθη να αντιμετωπίσει περιστατικό με πρωταγωνίστρια μία ασθενή από την Γκάνα της Αφρικής, εξειδικευμένη στην φροντίδα ατόμων με ειδικές ανάγκες.

 

Την καταγγελία έχουν κάνει οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι έχουν προσλάβει την νεαρή γυναίκα για να φροντίζει μαζί τους το αγαπημένο τους παιδί. Ο γιατρός όχι μόνο δεν εξέτασε τηνγυναικα αλλά της είπε στα αγγλικά... go home.

 

Ο Πατρινός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και η σύζυγός του Βίκυ Πατινιώτη αν και μπορούσαν να κάνουν δικό τους παιδί, όντας βιολογικά χωρίς πρόβλημα, προτίμησαν πριν μερικά χρόνια να υιοθετήσουν ένα παιδί από την Κορέα. Γνωρίζοντας πως ο μικρός Νικόλας (έτσι τον βάπτισαν) αντιμετωπίζει σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση.

 

Τον μικρό φροντίζει η συγκεκριμένη γυναίκα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ