ΠΑΤΡΑ: “Friends Manifest” ξανά στο θέατρο act | dete

ΠΑΤΡΑ: "Friends Manifest" ξανά στο θέατρο act

Μετά την πετυχημένη εμφάνιση τους στο The Best Comedy Week ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Κρήτος επιστρέφουν στο θέατρο act το Σάββατο 9 και  την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 21.30.

Στην ξεχωριστή παράσταση «Friends Manifest» ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Κρήτος μας διηγούνται το κωμικό χρονικό της φιλίας δύο κολλητών και μας ταξιδεύουν στις εμπειρίες που μοιράστηκαν από την μέρα που πρωτογνωρίστηκαν σε έναν παιδότοπο.

Πρόκειται για μια παράσταση αφηγηματικής παντομίμας, σε κείμενο και σκηνοθεσία του δημοφιλούς κωμικού Ζήση Ρούμπου, στην οποία, οι δύο ηθοποιοί, χωρίς την βοήθεια σκηνικών, πλάθουν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται και αφήνουν στον θεατή να συμπληρώσει τα οπτικά κενά με την φαντασία του.

«Friends Manifest» | στο θέατρο act (σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)

με τον Ζήση Ρούμπο και τον Γιώργο Κρήτο

Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 21.30

Είσοδος: 10 ευρώ και 8 ευρώ (μειωμένο)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610272037, 6936122263

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Πελοπόννησος, pelop.gr, thebest.gr, Brainbow, Τέταρτο,newsplus.gr,upfm,άρωμα FM, all4fun.gr,tipografeio.gr,presspop.gr, debop.gr, inculture.gr, patrasevents.gr, infactmagazine.gr, juniors-club.gr, Sidoux café, City music café, Ποικίλη Στοά, Συν-δετήρας, aquarella, Tag, Σπύρος Νάκας-μουσικός οίκος, Δίηχο, everest, tempo24, Επιλογή Γνώσης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ: GALAXY HOTEL, NoiseBoxStudio, Εκπαιδευτικός Οργανισμός Πρόσημο