ΠΑΤΡΑ: 48 κούτες βοήθειας προς τους πρόσφυγες της Λέσβου! | dete

ΠΑΤΡΑ: 48 κούτες βοήθειας προς τους πρόσφυγες της Λέσβου!

Οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (πρώην ΠΙΚΠΑ) του <<Καραμανδανείου>> Νοσοκομείου Πατρών, με την αρωγή της Διοικήτριας α/α του <<Καραμανδανείου>> κ. Γατοπούλου Αικατερίνης, συγκέντρωσαν και απέστειλαν 48 κιβώτια κούτες βοηθείας προς τους πρόσφυγες της Λέσβου, με ρούχα παιδικά και ενηλίκων, παπούτσια παιδικά και ενηλίκων, τρόφιμα, κουβέρτες, είδη προσωπικής υγιεινής και υλικά γενικής χρήσης.

Επιπλέον και στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και της ευαισθητοποίησης σε θέματα ανθρωπιστικής κρίσης, το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (πρώην ΠΙΚΠΑ) του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Πατρών, με ανακοίνωσή του, "καλεί τους συμπολίτες καθώς και τους φορείς της πόλης μας, να συνεχίσουν να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων και γενικά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Μυτιλήνης".

Η συγκέντρωση θα συνεχίζει να γίνεται στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης, στην Μιαούλη 42 και Μαιζώνος (πρώην ΠΙΚΠΑ), κάθε πρωί 8.00-13.30 από Δευτέρα έως Παρασκευή, υπ’όψιν των εργαζομένων του ΚΦΙΑ.