ΠΑΤΡΑ: 3 κάμερες είχε στο δωμάτιό του και βιντεοσκοπούσε σεξ με ανήλίκες! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ | dete

ΠΑΤΡΑ: 3 κάμερες είχε στο δωμάτιό του και βιντεοσκοπούσε σεξ με ανήλίκες! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αρνείται τα όσα του καταλογίζονται ο 73χρονος Πατρινός, που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της πορνογραφίας ανηλίκων, κατοχή ναρκωτικών και  παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

 

Ο ηλικιωμένος για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες δεν δίσταζε να μεταφέρει στο σπίτι του στην Πάτρα, γυναίκες και ανήλικα κορίτσια τις οποίες βιντεοσκοπούσε εν αγνοία τους κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Ο άνδρας που είχε εγκαταστήσει τρεις κάμερες στο σπίτι του,  ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε την ηλικία των ερωτικών συντρόφων, επισημαίνοντας πως εκείνες τους έλεγαν πως πρόκειται για ενήλικες. Μάλιστα στο πλαίσιο των σχέσεων που είχαν αναπτύξει τους έκανε και δώρα!

Αναφορικά με τις κατηγορίες για τη βιντεοσκοπήση των ερωτικών συνευρέσεων, ο 73χρονος φέρεται να δήλωσε στους Αστυνομικούς πως γινόταν με τη συναίνεση των παρτενέρ του.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποιήσαν έρευνα στο σπίτι του ηλικιωμένου Πατρινού, όπου βρήκαν πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η εκάστοτε ερωτική του σύντροφος, σεξουαλικά βοήθηματα, περούκες αλλά και υπνωτικά χάπια.