ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Ο Κώστας Κατσουράνης κοντά στους μαθητές του 35ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών | dete

ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Ο Κώστας Κατσουράνης κοντά στους μαθητές του 35ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης συνοδευόμενος από την εκτελεστική Διευθύντρια της Παναχαϊκής Αμαλία Γουδέβενου επισκέφτηκαν το 35ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών. Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Διευθυντής του Σχολείου Ευάγγελος Κομποχόλης, ο Πρόεδρος Γονέων και κηδεμόνων Αθανάσιος Καπράλος, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου.

Σε ανακοίνωση του σχολείου για την επίσκεψη αναφέρονται τα εξής:

«Ο Διευθυντής του Σχολείου παρουσιάζοντας τον Κώστα Κατσουράνη στους μαθητές, τους μίλησε για την ανεκτίμητη ποδοσφαιρική του πορεία μέσα από διάφορες ομάδες που αγωνίστηκε καθώς και μέσα από την ομάδα της Εθνικής Ελλάδας με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος EURO 2004.

Κατόπιν ο Κώστας Κατσουράνης συνομίλησε με τους μαθητές, απάντησε στα ερωτήματά τους και τις απορίες τους και συνέστησε σε αυτούς να ενισχύσουν την ομάδα της πόλης μας την Παναχαϊκή με την παρουσία τους στους αγώνες, επιδεικνύοντας πάντα αθλητικό πνεύμα.

Στη συνέχεια, αφού τους μοίρασε προσκλήσεις για την παρακολούθηση αγώνων της Παναχαϊκής και προσωπικές του φωτογραφίες, τους έδωσε αυτόγραφα.

Οι μαθητές του σχολείου δώρισαν στον διεθνή ποδοσφαιριστή δύο βιβλία που οι ίδιοι έχουν γράψει και εκδώσει:

«Το ταξίδι των μικρών ποιητών» που περιλαμβάνει 239 δικά τους ποιήματα και «Το Παραμυθοσχολείο» που περιέχει 14 δικά τους παραμύθια.»