ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Μπαράζ επισκέψεων του Πλάτωνα Μαρλαφέκα σε εμπόρους και επιχειρήσεις

Επίσκεψη στο «Σύνδεσμο Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών» (ΣΕΒΙΠΑ) και περιοδεία σε επιχειρήσεις του κέντρου της Πάτρας πραγματοποίησε χθες ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας (ΑΕΕΠ), Πλάτωνας Μαρλαφέκας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού. Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

Την αντιπροσωπεία της ΑΕΕΠ υποδέχθηκε στα γραφεία του ΣΕΒΙΠΑ ο πρόεδρος του φορέα, Πέτρος Μαντάς, και τα μέλη της διοίκησης. Ο Πλ. Μαρλαφέκας συζήτησε με την διοίκηση του Συνδέσμου για τον στρατηγικό στόχο που έχει θέσει στη νέα επιμελητηριακή θητεία, τονίζοντας ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για τον μετασχηματισμό της Αχαΐας σε νέο αυτοδύναμο και επιχειρηματικό κόμβο στο Δυτικό Άξονα και στη χώρα.

«Έναν κόμβο που θα αξιοποιήσει το επιστημονικό, εργατοτεχνικό και επιχειρηματικό δυναμικό της περιοχής σε συνδυασμό με τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα της οικονομίας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην αναπτυξιακή και οικονομική μεγέθυνση της περιοχής με κεντρικό συστατικό και καταλύτη την Καινοτομία και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία» επεσήμανε ο Πλ. Μαρλαφέκας.

Επίσης, ο επικεφαλής της ΑΕΕΠ και μέλη του συνδυασμού περιόδευσαν χθες στο κέντρο της Πάτρας. Διένειμαν στους συναδέλφους τους το ενημερωτικό υλικό της παράταξης και αντάλλαξαν απόψεις για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε και τις δράσεις που υλοποίησε το Επιμελητήριο Αχαΐας την τελευταία εξαετία.

Ο Πλ. Μαρλαφέκας υπογράμμισε ότι η παραγωγή κοινού οράματος για την επόμενη περίοδο δεν είναι λεκτική αλλά ουσιαστική, και τόνισε ότι και οι 177 υποψήφιοι του συνδυασμού πιστεύουν ειλικρινά στο διάλογο, την σύνθεση, την συναίνεση και την συνεργασία, που κάποιοι προσπαθούν να πυρπολήσουν με εμπρηστικές δηλώσεις και συμπεριφορές.»