ΠΑΤΡΑ- ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ: Ποιος είναι ο ένοχος της πολυκατοικίας; – Τα … έκαναν ακόμη και έξω από την πόρτα του ασανσέρ | dete

ΠΑΤΡΑ- ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ: Ποιος είναι ο ένοχος της πολυκατοικίας; - Τα ... έκαναν ακόμη και έξω από την πόρτα του ασανσέρ

Μια απίστευτη περιπέτεια ζουν οι ένοικοι πολυκατοικίας σε δρόμο κάθετο της πλατείας Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι κάποιος ή κάποιοι άγνωστοι πηγαίνουν και … αφοδεύουν έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας τους και μπροστά από αυτήν!

Στην αρχή θεώρησαν ότι πρόκειται περί κοπράνων σκύλου  αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι δεν είναι ο σκύλος αυτός που κάνει τη βρώμικη… δουλειά και άρχισαν όπως είναι λογικό να αναρωτιούνται για το πρόσωπο ή  τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτή την … έμπνευση, αλλά και για τους λόγους που έχει στοχοποιηθεί η συγκεκριμένη πολυκατοικία καθώς δεν παρατηρείται κάτι ανάλογο και στις διπλανές.

Και ενώ οι συζητήσεις και οι εικασίες έδιναν και έπαιρναν, ξαφνικά, το αηδιαστικό αυτό φαινόμενο μετακόμισε μέσα στην πολυκατοικία και μάλιστα δίπλα στο ασανσέρ.

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ένας από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, επιστρέφοντας στο σπίτι του  είχε μια αδιανόητη συνάντηση με  τα …κόπρανα λίγο πριν μπει στο ασανσέρ να ανέβει στον όροφό του.

Ο άγνωστός δράστης είχε πάει νύχτα και είχε αφήσει τη …σφραγίδα του  έξω την πόρτα του ανελκυστήρα.

Και μιας και ήταν Σαββάτο και το συνεργείο καθαρισμού δεν εργάζεται, και οι κάτοικοι αηδίαζαν και φοβούνταν να πλησιάσουν, τα… στοιχεία του εγκλήματος έμειναν εκεί  μέχρι τη Δευτέρα οπότε και πήγε το συνεργείο για την απολύμανση.

Από τότε βέβαια οι κεραίες των κατοίκων της πολυκατοικίας είναι τεντωμένες  για εντοπισμό πιθανού νέου κρούσματος.

Τα σενάρια που παίζουν για την υπόθεση είναι τρία:

Ή πρόκειται για πιτσιρικάδες της περιοχής που κάνουν χαβαλέ με αυτό τον άκρως αηδιαστικό τρόπο, ή για Ρομά που μπαινοβγαίνουν στις πολυκατοικίες και έχουν αναστατώσει την περιοχή, είτε για μια γριά γειτονικής κατοικίας που τα έχει χάσει και η συμπεριφορά της έχει ξεφύγει προκαλώντας έκτροπα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που συμβαίνει στην πολυκατοικία δεν έχει προηγούμενο.