ΠΑΤΡΑ: Υπηρετούν την θητεία τους τα “αστέρια” της Ακαδημίας των Σπορ | dete

ΠΑΤΡΑ: Υπηρετούν την θητεία τους τα "αστέρια" της Ακαδημίας των Σπορ

Ο σχεδιασμός των ομάδων σε όλα τα επίπεδα για την νέα αθλητική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει στο στρατόπεδο της Ακαδημίας των Σπορ. Μέχρι 31/7 θα πρέπει οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σε όλα τα πρωταθλήματα ΟΧΕ και ΤΕΧΠ να δηλωθούν και εγγράφως με αντίστοιχα έντυπα καθώς και την έδρα τους που δεν είναι άλλη από αυτή του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι του ΠΕΑΚ Πάτρας που παραδοσιακά από το 1980 οι ομάδες χαντ-μπολ της Πάτρας έχουν γράψει ιστορία, αφού έχουν κατακτηθεί πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδος,  ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και αγώνες Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Η ανδρική ομάδα που την περσινή χρονιά  έκλεισε με θετικό πρόσημο στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας που συμμετείχε καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στα μπαράζ για άνοδο στην Α2,  της δίνει το πλεονέκτημα ως πρώτη επιλαχούσα να ξανά βρεθεί στην Α2 εθνική κατηγορία σε περίπτωση που ο Πήγασος Αιγίου κερδίσει το μπαράζ ανόδου στην Α1 εθνική κατηγορία με αντίπαλο την ομάδα της Δράμας, σε συνδυασμό με το γεγονός μια εκ των δύο ομάδων Ιωνικός Ν.Φ. και Αναγέννηση Βύρωνα (πέρσι είχαν αναστείλει την αγωνιστική τους δραστηριότητα) δεν θα κατέβει να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ήδη σε διοικητικό επίπεδο έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με παλαίμαχους αθλητές της Πάτρας να ασχοληθούν διοικητικά με τα κοινά του συλλόγου, ενώ έχουν γίνει και ορισμένες προσθήκες νέων παικτών που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το περσινό ροστερ.

-          Μία εξ αυτών είναι του Παναγιώτη Μαρκάτου από το ΓΑΣ Καματερό ο οποίος είναι φοιτητής στο τμήμα μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και αγωνίζεται στις  θέσεις  του πλέει - μεικερ και του εξτρέμ.

Παναγιώτης Μαρκάτος

-          Αρχές Ιουλίου δύο αθλητές της Ακαδημίας  των Σπορ, ο Παναγιώτης Παναγιωταρόπουλος και Βασίλης Μουράτης παρουσιάστηκαν στον στρατό να υπηρετήσουν στην στρατιωτική τους θητεία στο σώμα του πυροβολικού.

13700209_1824164551147825_1535179628712946679_n