ΠΑΤΡΑ: Πλημμύρες από την καταιγίδα – Τροχαίο με 3 οχήματα στην Ακτή Δυμαίων – Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ | dete

ΠΑΤΡΑ: Πλημμύρες από την καταιγίδα - Τροχαίο με 3 οχήματα στην Ακτή Δυμαίων - Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αστραπές και κεραυνοί έπληξαν την Πάτρα το απόγευμα της Δευτέρας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων σε υπόγεια σπιτιών, αλλά και για πλυμμηρισμένους δρόμους καθώς η διέλευση οχημάτων γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

Η Ακτή Δυμαίων στο ύψος της Παπαφλέσσα μετατράπηκε σε λίμνη, όπως και πολλοί άλλοι δρόμοι στην πόλη από τα Βραχνέικα μέχρι το Ρίο. Μία πτώση δέντρου σημειώθηκε στην Πατρών-Πύργου στο ύψος της Πατριζιάνας ενώ πλημμύρες υπάρχουν και στο Σαραβάλι και την Άνω Οβρυά. Η Πυροσβεστική έσπευσε για να αντλήσει νερά από υπόγεια και φρεάτια.

Δείτε εδώ το βίντεο

 

Μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, και λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα της καταιγίδας, στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος του My Market, συνέβη τροχαίο ατύχημα μεταξύ ΙΧ οχημάτων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εμπλακεί 3 οχήματα, ενώ δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός.

Στο σημείο επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ βρέχει καταρρακτωδώς.