ΠΑΤΡΑ: Το χέρι του ληστή του ΟΠΑΠ… έτρεμε! Η αστυνομία τον αναζητά! | dete

ΠΑΤΡΑ: Το χέρι του ληστή του ΟΠΑΠ... έτρεμε! Η αστυνομία τον αναζητά!

Το τρεμάμενο χέρι του ενός ληστή ίσως αποκαλύψει την ταυτότητα του διδύμου που υπό την απειλή όπλου χτύπησε προχθές το βράδυ σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, επί της οδού Αθηνών 18, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου. Στοιχείο άκρως σημαντικό - ίσως και καθοριστικό - καθώς κατευθύνει τις αστυνομικές έρευνες σε πιο συγκεκριμένο αριθμό υπόπτων.
Το χτύπημα έγινε μετά τις 11 το βράδυ και ενώ στο πρακτορείο βρίσκονταν, ο υπάλληλος και δύο πελάτες. Οι ληστές φορούσαν κουκούλες και είχαν επιπλέον καλύψει με ύφασμα τα πρόσωπα.
Ο ένας παρέμεινε στην πόρτα, ενώ ο δεύτερος εισχώρησε προτάσσοντας στον υπάλληλο το όπλο. Του έδωσε μια σακούλα και απαίτησε να βάλει μέσα τις εισπράξεις. Παράλληλα, ο ίδιος μάζεψε όσα ξυστά υπήρχαν πάνω στον πάγκο, ακόμα και 3 ευρώ που είχαν δοθεί πρωτύτερα από πελάτη, για παιχνίδι!

 

Ευθύνονται και για τις ληστείες στα βενζινάδικα
Από το πρόβλημα αστάθειας του χεριού, αλλά και την περιγραφή των δραστών, (ο ένας γύρω στο 1.85 και ο άλλος όχι πάνω από 1.75, αδύνατοι και οι δύο), εξάγεται βέβαιο συμπέρασμα από τις διωκτικές Αρχές ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες των ληστειών που σημειώθηκαν ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης (26 Νοεμβρίου) σε δύο βενζινάδικα, στην Οθωνος- Αμαλίας & Φιλοποίμενος και στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών. Στην πρώτη περίπτωση οι ληστές άσκησαν σωματική βία στον υπάλληλο, αποσπώντας τελικά 200 ευρώ, ενώ αδιευκρίνιστο χρηματικό ποσό αφαίρεσαν και στην δεύτερη περίπτωση. Τρεις μέρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το δίκυκλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.