ΠΑΤΡΑ: Το Σωματείο Αγωνιστικού Μπριτζ αποχαιρετά τον Δημήτρη Βασιλακόπουλο | dete

ΠΑΤΡΑ: Το Σωματείο Αγωνιστικού Μπριτζ αποχαιρετά τον Δημήτρη Βασιλακόπουλο

Η αναγγελία του θανάτου του Δημήτρη ήταν κεραυνός εν αιθρία για όλους εμάς από το σωματείο που τον γνωρίσαμε. Και ήμασταν πολλοί. Γιατί ο Δημήτρης ήταν μέλος στον Πατραϊκός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ - ΠΟΑΜ  ".από την ίδρυση του σωματείου. Ήταν εκείνος που εκτελούσε χρέη διαιτητή για πολλά χρόνια και οργάνωνε τις καθημερινές ημερίδες του σωματείου. Ήταν εκείνος που έκανε μαθήματα σε
αρχάριους σε χρονιές που η εξάπλωση του παιγνιδιού φάνταζε αδύνατη. Και όμως τα κατάφερε, αφού πολλοί από τους σημερινούς έμπειρους παίκτες είναι δικοί του μαθητές.

Όλοι όσοι παίζανε μαζί του ως συμπαίκτες ή ως αντίπαλοι θα έχουν να θυμούνται την στωικότητα, το ήθος και την ευγένεια που τον διέκρινε. Ο Δημήτρης ήταν από τους ανθρώπους εκείνους που κατάφερνε χωρίς να μιλάει πολύ, να λέει πολλά.

Μετά τη γέννηση του παιδιού του απομακρύνθηκε από το μπρίτζ. Πρόσφατα όμως, και αφού βρήκε ελεύθερο χρόνο (πολυπράγμων και δραστήριος, όντας), επικοινώνησε και εξέφρασε την επιθυμία του να ενσωματωθεί και πάλι στην
παρέα μας. Πρόλαβε όσο για να τον γνωρίσουν και να τον εκτιμήσουν οι νεότεροι από εμάς. Δυστυχώς όμως η χαρά να βλέπουμε τον "δικό μας" Μήτσο στην αίθουσα να παίζει και πάλι δεν κράτησε πολύ.