ΠΑΤΡΑ: Το Σάββατο 10/3 η κωμωδία “Αντρες έτοιμοι για όλα” στο Πάνθεον | dete

ΠΑΤΡΑ: Το Σάββατο 10/3 η κωμωδία "Αντρες έτοιμοι για όλα" στο Πάνθεον

Έχει ξαναπαρουσιαστεί αλλά ανήκει στις παραστάσεις που έχουν μεγάλο σουξέ και δη στις…γυναίκες! Ο λόγος για την θεατρική παράσταση «Άντρες Έτοιμοι για Όλα» των Stephen Sinclair και Anthony McCarten σε διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα που καταφθάνει στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Πάνθεον στη Δημητρίου Γούναρη, στην Πάτρα το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018.

Η παράσταση έρχεται στην Πάτρα στο πλαίσιο περιοδείας της σε όλη την Ελλάδα. Είναι αισίως ο 5ος χρόνος επιτυχίας του έργου.

Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων ετών επιστρέφει σε μια μεγάλη περιοδεία από τις θεατρικές επιχειρήσεις Τάγαρη. Με την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που διασκεύασαν το διάσημο έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten "Ladies Night", η απολαυστική κωμωδία «Άντρες Έτοιμοι για Όλα», προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα, επανέρχεται για πολλές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν για άλλη μια φορά οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας ενώ σπουδαίοι κωμικοί ηθοποιοί υποδύονται τους Άντρες που σκέφτονται την πιο απίθανη λύση για να εξασφαλίσουν χρήματα και να ζήσουν μια καλύτερη ζωή.

Υπόθεση του έργου:

Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή, ένα ταξιτζή, ένα δημοτικό υπάλληλο, ένα φούρναρη και ένα σπουδαστή να γίνουν στρήπερ! Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, τη μικρή πόλη όπου ζουν και τις γυναίκες τους…

Πρωταγωνιστούν οι:

Αντώνης Καφετζόπουλος, Κώστας Ευριπιώτης, Βασίλης Κούκουρας, Χρήστος Γιάνναρης, Χρήστος Ζαχαριάδης,

και οι γυναίκες: Σοφία Βογιατζάκη, Βάνα Ραμπότα, Βίκυ Κάβουρα, Ειρήνη Ευαγγελάτου, συμμετέχει και η Δήμητρα Παπαδήμα.

Συγγραφείς: Stephen Sinclair και Anthony McCarten

Διασκευή - Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου

Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη

Artwork: Κάρολος Πορφύρης.

Στο Πάνθεον έχουν προγραμματιστεί να δοθούν 2 παραστάσεις στις 18.30 το απόγευμα και στις 21.30 η βραδινή.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: viva.gr & ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ τηλ. 2610 325 778.

Οργάνωση Παραγωγής: Ντόρα Βαλσαμάκη.