ΠΑΤΡΑ: Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ | dete

ΠΑΤΡΑ: Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρι, παρουσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του, Κώστα Καζάκου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, που ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:"Τόνισε ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο, που ο λαός υποφέρει από την συνεχιζόμενη αντιλαϊκή πολιτική των αστικών κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πλήττεται σκληρά η πολιτιστική δημιουργία, η τέχνη και συνολικά ο πολιτισμός.

Η Δημοτική Αρχή, παρά τα ασφυκτικά οικονομικά περιθώρια, θα συνεχίσει και το 2017, όπως έκανε το 2016, να δίνει έμφαση στον πολιτισμό και την ερασιτεχνική δημιουργία, την πολιτιστική προσφορά στο λαό και τη νεολαία, με ποιοτικές και υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου παραγωγές, ανοιχτές στην λαϊκή οικογένεια. Η Πρόεδρος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημαντική συμβολή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ, Κώστα Καζάκου, στις δύο παραγωγές, τον «Γαλιλαίο» πέρυσι και τους «Μικροαστούς» φέτος, αλλά και στην επίσης σημαντική συμβολή των ηθοποιών και των εργαζομένων, που στηρίζουν τις δημιουργίες του ΔΗΠΕΘΕ.

Εν συνεχεία ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Ανδρέας Τερζής, ο διευθυντής της Δραματικής Σχολής Τσέζαρις Γκραουζίνις και ο υπεύθυνος του Όπερα Studio Πάτρας Μιχαήλ Ζάιμπελ ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες του θεάτρου και ευχήθηκαν η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη δημιουργική και αισιόδοξη. Να συνεχίσει το θέατρο τις καλλιτεχνικές αλλά και κοινωνικές του δράσεις δίνοντας χαρά και αισιοδοξία στους συμπολίτες μας που αυτή την περίοδο έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, από υψηλού επιπέδου παραστάσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλης Θωμόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., ηθοποιοί των τριών παραγωγών του θεάτρου, μαθητές και καθηγητές της Δραματικής Σχολής, εργαζόμενοι και φίλοι του θεάτρου.

Η νεοσυσταθείσα Ορχήστρα του Δήμου Πατρέων χάρισε κέφι και χαρά σε όλους τους παριστάμενους".