ΠΑΤΡΑ: Το δείπνο που έγινε εφιάλτης – Δεν θα το ξεχάσουν ποτέ! | dete

ΠΑΤΡΑ: Το δείπνο που έγινε εφιάλτης - Δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

Δύο άντρες και μία γυναίκα κάθισαν στο ίδιο εστιατόριο με τις παρέες τους. Όλοι όμως έκαναν την ίδια κίνηση που τους έβαλε σε περιπέτειες...

Συνελήφθη χθες τα ξημερώματα (30-07-2016) στα Βραχναίικα, ένας 49χρονος Αλγερινός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Ειδικότερα, ο δράστης αφαίρεσε από 50χρονο θαμώνα καταστήματος, ένα τσαντάκι ώμου, το οποίο ήταν κρεμασμένο πίσω από το κάθισμα του και περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή. Από την αστυνομική έρευνα, που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο 49χρονος είχε διαπράξει το τελευταίο διήμερο άλλες τρεις κλοπές στα Βραχναίικα και το Ρίο.

Αναλυτικότερα: στις 29-07-2016 αργά το βράδυ, αφαίρεσε από 49χρονο, θαμώνα καταστήματος και πάλι στα Βραχναίικα, την τσάντα του, που περιείχε δυο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Το ίδιο βράδυ, αφαίρεσε από 60χρονη θαμώνα καταστήματος στα Βραχναίικα την τσάντα της που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.  Στις 28-7-2016 αργά το βράδυ αφαίρεσε από 42χρονο θαμώνα καταστήματος στο Ρίο ένα ποδήλατο.

Ο δράστης, για τη διάπραξη των κλοπών χρησιμοποιούσε το ίδιο τρόπο δράσης και συγκεκριμένα περιφερόταν ανάμεσα στα τραπέζια των καταστημάτων αφαιρώντας τσάντες οι οποίες ήταν κρεμασμένες στις καρέκλες χωρίς οι παθόντες να έχουν άμεση οπτική επαφή και στη συνέχεια έκρυβε τα αντικείμενα αξίας που είχε αφαιρέσει σε κοντινή απόσταση και πετούσε τις τσάντες σε παρακείμενους κάδους απορριμμάτων. Μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στη κατοχή του 49χρονου αλλά και σε κοντινό κάδο που ερεύνησαν οι αστυνομικοί και αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους παθόντες.