ΠΑΤΡΑ: Το «Αχαϊκό Χωριάτικο» σας χαρίζει χιλιάδες γλυκές ευχές!

Το «Αχαϊκό Χωριάτικο» δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής από το 2002, έχοντας ως έδρα την Πάτρα. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτει σήμερα οκτώ σημεία πώλησης περιφερειακά της πόλης και έχει καταφέρει να κατακτήσει μία υψηλή θέση τόσο στον κλάδο της αρτοποιίας, όσο και της ζαχαροπλαστικής, διαθέτοντας υψηλής ποιότητας καφέδες, ψωμί, γλυκά και παγωτά.

Έτσι και για τις γιορτινές μέρες, η επιχείρηση μας καλεί να μας γλυκάνει. Όλα τα καταστήματα έχουν ήδη ντυθεί στα γιορτινά τους και αναμένουν τους πιστούς φίλους των γεύσεων να τους προσφέρουν τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής που συνάδουν με το πνεύμα και τις συνήθειες των ημερών. Όλο το προσωπικό είναι πρόθυμο να σας "ξεναγήσει" στις εορταστικές γεύσεις και λιχουδιές που το "Αχαϊκό Χωριάτικο" ετοίμασε και προτείνει για τα φετινά Χριστούγεννα.

Panettone σε χριστουγεννιάτικο κουτί, εξαίσια μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, χριστουγεννιάτικα σοκολατένια σπιτάκια, κέικ και τσουρέκια με ρόδι, εξαιρετικές τούρτες με φραγκοστάφυλο - κάστανο, βασιλόπιττες κλασσικές αλλά και βασιλόπιττες σε πιο μοντέρνα εκδοχή με διάφορες επικαλύψεις, καθώς και άλλα γλυκίσματα εποχής θα βρείτε στα καταστήματα, καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών. Επιπλέον υπάρχουν και χριστουγεννιάτικα καλάθια με ποτά για τον πελάτη εκείνο που θέλει να πάει μία επίσκεψη με γεμάτα χέρια.

Η εταιρία στοχεύει στη μέγιστη ικανοποίηση των διατροφικών προτιμήσεων των πελατών της και έχει ως φιλοσοφία την πώληση προϊόντων τα οποία παρασκευάζει η ίδια, με αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες και τηρώντας πάντα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων.