ΠΑΤΡΑ: Το άλλο Σάββατο οι εκδηλώσεις με Κίνα | dete

ΠΑΤΡΑ: Το άλλο Σάββατο οι εκδηλώσεις με Κίνα

Η Στέγη Πολιτισμού κ Παράδοσης Καλαβρυτινών κ Φίλων Πάτρας <Αγία Λαύρα>,σε συνδιοργάνωση με τον δήμο Καλαβρύτων ,τον δήμο Ήλιδας και τον δήμο Πατρέων πραγματοποιεί το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ.

Επίσημη προσκεκλημένη χώρα θα είναι η ΚΙΝΑ.

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν : στις 18/8/2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00, με συνδιοργάνωση Στέγης και δήμου Καλαβρύτων,στη κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, στις 19/8/2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 21.15 με συνδιοργάνωση  Στέγης και  δήμου ΄Ηλιδας και του δήμου Πατρέων, στην Κουρούτα και 20/8/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 με συνδιοργάνωση Στέγης και δήμου Πατρέων  στο ανοιχτό θέατρο Κρήνης Πατρών.

Κατά την παραμονή της η κινέζικη αποστολή θα ξεναγηθεί στα αξιοθέατα και τους ιστορικούς χώρους της κάθε περιοχής.

Το φαράγγι του Βουραικού,το μουσείο του Ολοκαυτώματος και την Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας στον δήμο Καλαβρύτων, την Αρχαία Ολυμπία στον δήμο Ήλιδας και στον δήμο της Πάτρας θα ξεναγηθούν στον Ιερό Ναό του Αγ. Ανδρέα,στο Μουσείο Νερού,στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο,στο Καρναβαλικό Εργαστήρι του δήμου,στο Μουσείο της Πάτρας και την Αχάια Κλάους.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να στηρίξουμε τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες που προάγουν, αναδεικνύουν και διαφημίζουν την περιοχή μας και συντελούν στην τουριστική και οικονομική της ανάπτυξη !!!