ΠΑΤΡΑ: ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝ-ΓΥΜΝΑΖΟΜΕΝΗ ΤΗΣ! Μαλλιοτραβήχτηκαν σε γυμναστήριο… για τον «γιόγκι»! | dete

ΠΑΤΡΑ: ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝ-ΓΥΜΝΑΖΟΜΕΝΗ ΤΗΣ! Μαλλιοτραβήχτηκαν σε γυμναστήριο… για τον «γιόγκι»!

Πρωταγωνίστρια στην ιστορία παντρεμένη γυναίκα η οποία στην κυριολεξία μαλλιοτραβήχτηκε με άλλη πελάτισσα του ίδιου γυμναστηρίου… για τα μάτια του γυμναστή που εκτός των άλλων… κάνει και γιόγκα!

 

Το περιστατικό συνέβη σε γνωστό γυμναστήριο και τα κους κους δίνουν και παίρνουν! Όπως μετέφεραν στον «Κόσμο» πελάτες του συγκεκριμένου γυμναστηρίου, άπαντες… είχαν πάρει χαμπάρι τι συνέβαινε με την λεγάμενη και τον γυμναστή. Φαίνεται όμως πως υπήρχε και άλλη κυρία που τον «μοιραζόταν»! Λέτε να εφάρμοζε «κόλπα» γιόγκα και στο κρεβάτι; Δεν γνωρίζουμε! Το μόνο που μάθαμε ήταν ότι το πάθος και των δύο ήταν μεγάλο! Τόσο μεγάλο που έφθασαν στο σημείο να μαλλιοτραβηχτούν και να τους πάρουν χαμπάρι όλοι! Αυτό δε που συζητούν όλοι (και όλες) είναι ότι ο σύζυγος της μίας όχι μόνο είναι ωραιότερός της αλλά… και περιζήτητος στο γυναικείο φύλο! Τι ήθελε λοιπόν με τον «γιόγκι» η λεγάμενη; Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Ο σύζυγος πάντως δεν έχει καταλάβει το παραμικρό. Εκτός και αν μετά το μαλλιοτράβηγμα… του μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά και άρχισε να «ψάχνεται»!

 

Η κυρία του πάντως… έφυγε από το συγκεκριμένο γυμναστήριο! Και πλέον γυμνάζεται αλλού. Τσακώθηκε με τον γυμναστή; Πήγε να του… βγάλει τα μάτια όταν έμαθε για την άλλη; Ποιος ξέρει! Το μόνο βέβαιο είναι ότι και σε  γυμναστήρια… γίνονται «όργια»! Κάτι η συναναστροφή, κάτι τα καλλίγραμμα κορμιά των γυμναστών, κάτι τα στενά μπλουζάκια και οι φόρμες που φορούν, όλα συνηγορούν στο να αυξηθεί η λίμπιντο! Όσο για την άλλη κυρία; Προφανώς δεν άλλαξε γυμναστήριο, άρα πιθανόν να συνεχίζει και την… ερωτική γιόγκα με τον γυμναστή! Και τα κουτσομπολιά… δίνουν και παίρνουν!