ΠΑΤΡΑ: Τελικά τον καθηγητή τον «έφαγε» ο…. «γεροντοέρωτας»; | dete

ΠΑΤΡΑ: Τελικά τον καθηγητή τον «έφαγε» ο…. «γεροντοέρωτας»;

Σάλος ξέσπασε  στην κοινωνία της Πάτρας από την αποκάλυψη ότι 59χρονος καθηγητής, που δίδασκε σε γυμνάσιο της αχαϊκής πρωτεύουσας, είχε σεξουαλική σχέση με 15χρονη μαθήτριά του. Εκατοντάδες ήταν τα μηνύματα που βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο κινητό τηλέφωνο του καθηγητή Φυσικής, καθώς και στο προφίλ του στο facebook, με τα οποία -εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο- εξέφραζε το πάθος του για την ανήλικη μαθήτριά του.

«Δεν μπορώ ούτε στιγμή μακριά σου. Θα τα πούμε αύριο στο σχολείο...» είναι ένα από τα περίπου 350 (κυρίως hardocore) SMS που είχε αποστείλει ο 59χρονος στο κορίτσι. «Σε σκέφτομαι συνέχεια» της έγραφε συχνά προκειμένου να της αποδείξει τον έρωτά του. Τα περισσότερα μηνύματα πάντως,  είναι άκρως χυδαία και προκαλούν το κοινό αίσθημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν αποδέκτη ένα 15χρονο κορίτσι! Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, η αποκάλυψη της ερωτικής σχέσης που έχει προκαλέσει ανατριχίλα στο σχολείο της Πάτρας.

Μάλιστα, ο άγνωστος καταγγέλλων ανέφερε ότι ο εκπαιδευτικός οδηγεί τα παιδιά στο σπίτι του και αφού ασελγεί σε βάρος τους, έπειτα τα φωτογραφίζει και τα βιντεοσκοπεί. Η ίδια καταγγελία ανέφερε επίσης ότι ο εκπαιδευτικός διατηρεί και σεξουαλική σχέση με τη 15χρονη μαθήτριά του. Για τις σοβαρές καταγγελίες ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών που εξέδωσε παραγγελία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.  Ομως για όλα αυτά δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο. Δεν αποκλείεται δηλαδή η συγκεκριμένη καταγγελία για παιδοφιλία να είναι ψευδής.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, ο 59χρονος τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.