ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζονται οι κόντρες για τις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο – Παναγοπούλου: «καμπάνια ψεύδους» | dete

ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζονται οι κόντρες για τις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο - Παναγοπούλου: «καμπάνια ψεύδους»

Η ώρα που οι μεθοδεύσεις και οι σκευωρίες της παράνομης Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας αποκαλύπτονται και καταρρίπτονται η μία μετά την άλλη, από την Ελληνική Δικαιοσύνη, έφτασε.

Η πρόσφατη διάταξη με ημερομηνία 5/12/2019 της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Πατρών έκρινε τη μήνυση που υπέβαλλε ο αποκαλούμενος Πρόεδρος της παράνομης Διοίκησης του Ε.Κ. Πάτρας, Κ. Σπανός, σε βάρος μου, εγκαλώντας με ότι εκλέχτηκα παράνομα Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, καθώς – σύμφωνα με την παράνομη Διοίκηση – από το 1986 (!) μέχρι σήμερα δεν είχα το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι λόγω – δήθεν – ιδιότητας συνταξιούχου, ως καταφανώς αβάσιμη, στέλνοντας τη για αρχειοθέτηση.

Σύμφωνα με την ίδια διάταξη αρχειοθέτησης της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Πατρών, η ιδιότητα του ασφαλισμένου μισθωτού, παρά τα ενδιάμεσα διαστήματα ανεργίας, ουδέποτε εξέλιπε στο πρόσωπό μου και κατά συνέπεια συγκέντρωνα τις προϋποθέσεις ώστε να διατηρώ την ιδιότητα μέλους συνδικαλιστικής οργάνωσης εργαζομένων και να έχω το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Η αρχειοθέτηση της μήνυσης του αποκαλούμενου Προέδρου της παράνομης (σύμφωνα και με πρόσφατη δικαστική απόφαση) Διοίκησης του Ε.Κ. Πάτρας αποτελεί το πλέον ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της ευκαιριακής συμμαχίας των συκοφαντών για την άλωση του Ε.Κ. Πάτρας, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και δικαίωση για την απόφασή μου να αντιμετωπίσω με υπομονή και αξιοπρέπεια τη μαύρη προπαγάνδα τους, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση και τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η ετοιμόρροπη συνεργασία ετερόκλητων ομάδων, αθέμιτων και ανήθικων σκοπιμοτήτων και προσωπικών επιδιώξεων, πνέει πλέον τα λοίσθια, μετά την εκκωφαντική κατάρρευσης και της τελευταίας, αλλά πλέον προβεβλημένης «καμπάνιας ψεύδους» επί του προσώπου μου, ότι δήθεν κατέχω την ιδιότητα της συνταξιούχου.

Δεν δίστασαν μάλιστα οι σκευωροί της παράνομης διοίκησης να χρησιμοποιήσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που αφορούν στην υγεία μου, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους. Τώρα όμως είναι περισσότερο εκτεθειμένοι από ποτέ, καθώς πήραν την απάντησή τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Γύρω από αυτή την «καμπάνια ψεύδους» στο πρόσωπο μου και όχι μόνο, προσπάθησαν να προσδώσουν ηθική βάση στην πρωτοφανή, προκλητική και βίαιη κατάληψη του Ε.Κ. Πάτρας ακυρώνοντας κάθε προσπάθεια για δημοκρατική εκπροσώπηση όλων των σωματείων του Ε.Κ. Πάτρας, στερώντας σχεδόν στους μισούς εργαζόμενους της περιοχής μας, τη δυνατότητα να εκπροσωπηθούν δημοκρατικά μέσα από το Ε.Κ. Πάτρας.

Ας μην περιμένουν, όμως, ότι ο χρόνος που παρήλθε από τότε θα αποτελέσει σύμμαχο για την επιεική αντιμετώπισή τους. Η δικαιοσύνη θα επιβληθεί, οι συκοφάντες, οι σκευωροί και οι καταληψίες θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες.

Η ανάδειξη και ο καταλογισμός των ευθυνών που βαρύνουν τους πρωτεργάτες της εκστρατείας ηθικού και πολιτικού διασυρμού και εξόντωσής μου, δεν είναι μόνο προσωπικό ηθικό καθήκον μου, αλλά και χρέος μου έναντι της μακράς δημοκρατικής παράδοσης και ιστορίας του Ε.Κ. και του συνόλου της εργατικής τάξης της Πάτρας που επιζητά ήθος, αγωνιστικότητα και αξιοπρέπεια από τους εκπροσώπους της, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Παρά τις αβυσσαλέες προσπάθειες και τα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποιούν για την πολιτική και ηθική μου εξόντωση, καμία από αυτές δεν με τρομοκρατεί και καμία δεν πρόκειται να αποτρέψει από το να διεκδικήσω το δίκαιο μέχρι τέλους, παραπέμποντας όλους τους σκευωρούς στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ως γυναίκα, ως άνθρωπος και ως συνδικαλίστρια έχω μάθει να δίνω δύσκολες μάχες μέχρι τέλους.