ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζεται σήμερα η εβδομάδα αλληλεγγύης | dete

ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζεται σήμερα η εβδομάδα αλληλεγγύης

Συνεχίζεται σήμερα η εβδομάδα Αλληλεγγύης που συνδιοργανώνεται φέτος για τέταρτη χρονιά από την «Πελοπόννησο» και την Ιντεραμέρικαν, με τη συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας και του ΣΚΑΪ.
Οι δράσεις θα διεξάγονται καθημερινά καθημερινά από 09.00 π.μ. έως 2:30 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου και παράλληλα σε Αίγιο, Δυτ.Αχαία και Καλάβρυτα.
Την Τρίτη από τις 9.30 έως τις 11.30 είναι προγραμματισμένη μουσική παράσταση με παιδιά στην πλατεία Γεωργίου. Συμμετέχουν το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων και το 26ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών.
Ταυτόχρονα, σχεδόν σε όλες τις αλυσίδες σούπερ-μάρκετ θα συλλέγονται τρόφιμα, ενώ σήμερα θα γίνει δενδροφύτευση στη Ρήγα Φεραίου και Αγιου Νικολάου και την Πέμπτη στην πλατεία Συνθετών στην έξω Αγυιά.
Επίσης, στις δράσεις περιλαμβάνονται αγώνες μπάσκετ, κατά τους οποίους θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα. Τα τρόφιμα θα διατεθούν στο δημοτικό συσσίτιο, στην τράπεζα τροφίμων και τα φάρμακα στο κοινωνικό φαρμακείο. Επίσης, σήμερα, όσοι συμπολίτες επιθυμούν, μπορούν να κάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις όλη την εβδομάδα στο διαγνωστικό κέντρο «Φροντίδα Υγείας».