ΠΑΤΡΑ: «Σουηδός γιατρός» άρπαζε 20ευρα στην Γούναρη! – Προσπαθούσε να εξαπατήσει επιχειρηματίες της περιοχής | dete

ΠΑΤΡΑ: «Σουηδός γιατρός» άρπαζε 20ευρα στην Γούναρη! - Προσπαθούσε να εξαπατήσει επιχειρηματίες της περιοχής

Είναι πανούργος, εφαρμόζει το κόλπο του «Σουηδού γιατρού», είναι καλοντυμένος και πολλές φορές καταφέρνει να ξεγελά τα θύματά του αποσπώντας τους… μικροποσά! Τελευταία έδρασε στην οδό Γούναρη και μάλιστα μπήκε σε αρκετά καταστήματα με σκοπό να «αρπάξει» όσα περισσότερα εικοσάευρα μπορεί!

Δηλώνει Σουηδός γιατρός που ζει στην Ελλάδα. Μπαίνει στο κατάστημα δήθεν για να ψωνίσει! Κάποια στιγμή χτυπά το κινητό του τηλέφωνο και αρχίζει να μιλά για μπίζνες ή «ανοίγει» υποτιθέμενη συζήτηση για χρήματα, αποδεικνύοντας «στα αυτιά» του καταστηματάρχη πως είναι “large”!

Στη συνέχεια διαλέγει κάποια πράγματα να αγοράσει, ζητά να τα μεταφέρουν σπίτι του, εμφανίζει την κάρτα του και ζητά 20 ευρώ για να πάρει ταξί και αφού βγάλει λεφτά από την τράπεζα θα πληρώσει το ταξί και τα είδη που αγόρασε… όταν έρθουν σπίτι του!

Κάποιοι την πάτησαν, του έδωσαν 20 ευρώ και φυσικά… ούτε στο σπίτι τον βρήκαν (έδινε λανθασμένες διευθύνσεις) και έχασαν και το χαρτονόμισμα!

Όσο για τον «Σουηδό γιατρό»…. Όπου φύγει φύγει! Δεν αποκλείεται φυσικά να έχει «χτυπήσει» και σε άλλες περιοχές της Πάτρας. Πάντως στην οδό Γούναρη μέχρι και σε αρτοποιείο μπήκε, και εκεί προσπάθησε να παραπλανήσει τον υπάλληλο (με άλλο κόλπο) για να του πάρει τα 20 ευρώ!

Καταστηματάρχες της περιοχής συζητούσαν όλες τις προηγούμενες ημέρες για τον «Σουηδό»! Ωστόσο δεν έγινε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.