ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Νεκταρία Κουτσούκου | dete

ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Νεκταρία Κουτσούκου

Σημερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου  στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για την 38χρονη μητέρα Νεκταρία Κουτσούκου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας, στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα.

Η ταφή της θα γίνει στο Κοιμητήριο Εγλυκάδας

 

Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες είχε μεταβεί το πρωί με το παιδάκι της στον παιδίατρο και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφτασε αμέσως μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, ωστόσο παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η πρώτη εκτίμηση για τον θάνατό της είναι για ανακοπή καρδιάς ωστόσο φως στα αίτια θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή. Ήδη η σορός της 38χρονης γυναίκας που είναι μητέρα 2 παιδιών έχει μεταφερθεί για νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Ο ξαφνικός και αναπάντεχος χαμός της πραγματικά έχουν συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας ενώ και στα Ψηλαλώνια που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτα από κόσμο, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Όλοι ήθελαν με κάποιο τρόπο να βοηθήσουν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήρθε αμέσως ωστόσο το νήμα της ζωής της 38χρονης γυναίκας και μητέρας είχε δυστυχώς κοπεί.