ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η σύσκεψη του Πελετίδη με τους αθλητικούς φορείς για την πορεία στην Αθήνα | dete

ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η σύσκεψη του Πελετίδη με τους αθλητικούς φορείς για την πορεία στην Αθήνα

Ευρεία σύσκεψη των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Αθλητικών Φορέων της πόλης, συγκαλεί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, εν όψει της μεγάλης πορείας αγώνα κατά της ανεργίας από την Πάτρα στην Αθήνα που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή από τις 3 έως τις 10 Απρίλη.

Σκοπός της σύσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 22 Μάρτη 2016 στις 6.30 μ.μ. στο Press Room του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή της τοπικής αθλητικής κοινότητας και η καλύτερη δυνατή οργάνωση της αγωνιστικής κινητοποίησης, στην οποία η πεζοπορία και η ποδηλατοδρομία προσδίδουν και έντονο αθλητικό χαρακτήρα.

Στην πρόσκληση που έχει αποσταλεί σε όλες τις Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Αθλητικές Οργανώσεις του Δήμου Πατρέων, εκφράζεται «η πεποίθηση ότι κανένας δεν μπορεί να παρακολουθεί αδιάφορα την εξαθλίωση ολοένα και περισσότερων συνανθρώπων – συμπολιτών μας και πολύ περισσότερο των νέων», ενώ κρίνεται η καθολική συμμετοχή των οργανωμένων αθλητικών φορέων, «καθοριστική για την επιτυχία  του αγώνα κατά της ανεργίας», δεδομένου ότι «η ανεργία έχει αναδειχθεί πλέον σε μείζον κοινωνικό πρόβλημα που ζητάει επιτακτικά άμεση λύση».