ΠΑΤΡΑ: Σάλος με νοσηλεύτρια – Απατά τον άνδρα της μέσα στο Νοσοκομείο! | dete

ΠΑΤΡΑ: Σάλος με νοσηλεύτρια - Απατά τον άνδρα της μέσα στο Νοσοκομείο!

Σε «ροζ γκαρσονιέρα» είχε μετατρέψει, για αρκετό καιρό, χώρο του Νοσοκομείου «ζωηρή» νοσοκόμα η οποία δεχόταν τον ή τους ερωτικούς παρτενέρ της στον χώρο εργασίας της και επιδιδόταν σε όργια, μια ανάσα από τους θαλάμους όπου νοσηλεύονται οι ασθενείς!

Η δραστηριότητα της συγκεκριμένης νοσοκόμας φαίνεται ότι δεν έμεινε κρυφή, παρά τις προφυλάξεις και την κρυψίνοια της και μαθεύτηκε στον χώρο του Νοσοκομείου, προκαλώντας μάλιστα και αντίδραση κάποιους που γνωρίζουν καλά… την δράση της! Πρόκειται για γυναίκα η οποία εμφανίζεται στο facebook ως «πάπια» αφού… σουφρώνει τα χείλη της και στέλνει φιλάκια σε όλους. Σύντομα το θέμα πήρε τέτοια έκταση που οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν!

Η νοσοκόμα, εξαιτίας της θέσης της, είχε πρόσβαση σε όλους τους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος και φαίνεται ότι είχε «σταμπάρει» ένα δωμάτιο το οποίο μπορούσε να ικανοποιήσει την επιθυμία της για την εξεύρεση «ασφαλούς χώρου», ώστε να δέχεται εκεί τους εραστές της, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και κυρίως μακριά από το βλέμμα του… συζύγου της αφού είναι παντρεμένη!

Έβαλε λοιπόν σε εφαρμογή το σχέδιο της και άρχισε να κλείνει στο Νοσοκομείο τα ερωτικά της ραντεβού. Γρήγορα η «δραστηριότητα» της έφτασε στα αυτιά των διοικούντων οι οποίοι και αποφάσισαν να κλειδώσουν το δωμάτιο και να της αφαιρέσουν τα κλειδιά, βάζοντας τέλος στη… δόξα της «ροζ γκαρσονιέρας».

Οι ίδιες πληροφορίες, προερχόμενες από πολύ καλά ενημερωμένη πηγή, λένε ότι για την συμπεριφορά της «ζωηρής νοσοκόμας» γνωρίζουν και υψηλά ιστάμενα στελέχη του Νοσοκομείου.

Η συγκεκριμένη κυρία, την οποία μάλιστα οι φίλοι της συνηθίζουν να αποκαλούν με το όνομά της σε υπερθετικό βαθμό, πέραν του ότι ήθελε να απατήσει τον άνδρα της, βρήκε χώρο να το κάνει… χωρίς να πληρώνει… ενοίκιο (ή δωμάτιο ξενοδοχείου).

Η προσωπική της ζωή είναι υπόθεση για την οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη και σαφώς δεν θα ενδιέφερε τι κάνει στο κρεβάτι της, αν όλα αυτά δεν διαδραματίζονταν εντός των χώρων ενός νοσηλευτικού ιδρύματος.

 

To ξέρουν και άλλοι…

Πάντως, η φήμη της «ζωηρής» νοσοκόμας έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του κτιρίου του Νοσοκομείου. Ο «Κόσμος» μετά την πληροφορία που δέχθηκε για την ύπαρξη «ροζ γκαρσονιέρας» στο Νοσοκομείο της πόλης απευθύνθηκε σε συνδικαλιστή άλλου νοσηλευτικού ιδρύματος ο οποίος επίσης ήταν ενήμερος για την ιστορία. Και όχι μόνο την επιβεβαίωσε αλλά υπερθεμάτισε κιόλας. «Ναι, για την κυρία αυτή έχουν ακουστεί πολλά, βέβαια δεν υπάρχει κάτι επίσημο, κάτι που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό υλικό. Αλλά, από την άλλη, πως θα μπορούσε να υπάρξει κάτι τέτοιο; Σ’ αυτές τις υποθέσεις είναι δύσκολο πάντα να υπάρξουν… αποδείξεις», μας είπε.