ΠΑΤΡΑ: Ρομά από τον καταυλισμό Εγλυκάδας έβγαλε όπλο σε αστυνομικό! “Ντου” της ΕΛ.ΑΣ. – Βρήκαν 120 γραμμάρια ηρωίνη – ΦΩΤΟ | dete

ΠΑΤΡΑ: Ρομά από τον καταυλισμό Εγλυκάδας έβγαλε όπλο σε αστυνομικό! "Ντου" της ΕΛ.ΑΣ. - Βρήκαν 120 γραμμάρια ηρωίνη - ΦΩΤΟ

Μετά από αρκετές ημέρες παρακολούθησης η Δίωξη Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σήμερα στις 6 τα ξημερώματα πραγματοποίησε, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή της Εγλυκάδας.

Οι άνδρες της Δίωξης είχαν ήδη εντοπίσει και θέσει υπό παρακολούθηση συγκεκριμένα άτομα που έκαναν διακίνηση ουσιώ. Σε ειδικές "κρυψώνες" αυτές εντοπίστηκαν αρκετά φιξάκια ηρωίνης τα οποία συνολικά φθάνουν την ποσότητα των 120 γραμμαρίων, ενώ ήδη έχουν γίνει πέντε συλλήψεις.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ένας από τους άνδρες που κατεδίωξαν οι αστυνομικοί, έβγαλε πιστόλι και το έστρεψε εναντίον του, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή στο σημείο.

Τελικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον δράστη, τον συνέλαβαν, κατέσχεσαν το όπλο καθώς και ένα ακόμη που έφερε μαζί του.

2